Ensjølyst

Ensjøveien 34, 0661 Oslo
Pris 2 950 000 –  12 500 000
Størrelse 37–126 m2
Soverom 2–4

Litt om Ensjølyst

Ensjølyst ligger svært sentralt til på Ensjø. Bare 350 meter fra inngangsdøren ligger Ensjø T-banestasjon, et suverent knutepunkt for deg som reiser kollektivt til jobb. Det går busser langs Strømsveien, en kort spasertur unna. Du kan også gå gangstien opp til Helsfyr, der ligger bussterminalen med busser som tar deg både til og fra sentrum og Oslo Lufthavn. Og går du litt lenger bort i veien, kommer du til butikkene, caféene og det gode servicetilbudet som har kommet på Ensjø.

Ensjølyst består av 82 leiligheter med gode terrasser, felles takterrasse og flotte uteområder. På den store felles takterrassen er det storslått utsikt over byen, fjorden og åsene rundt. Boligprosjektet får også flotte utearealer på bakkeplan som innbyr til lek og opphold for alle aldersgrupper. Det legges opp til et levende utemiljø med lekeapparater og sosiale soner. I forlengelsen av utearealet er det regulert inn en offentlig park, Malerhaugenparken.

Når du bor på Ensjølyst får du tilgang til «Biliblant». Dette er en bildelingsordning som gjør at du alltid har et kjøretøy når du trenger det. Du kan gå ned i garasjen og hente ut din egen bil, enten du skal rekke handleturen etter jobb, komme deg til hytta eller hente den nyinnkjøpte sofaen.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig på Ensjølyst, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Forventet salgsstart er 4. kvartal 2019.

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

 

Les mer om prosjektet

  • Kontakt megler For mer informasjon, kontakt megler Ingunn Iselin Husebø ved Røisland & Co på telefon 925 06 232 eller e-post ingunn@roislandco.no.
  • Forretningsførsel Usbl er forretningsfører. Vi vil hjelpe ditt styre med de faste årlige oppgavene, slik at du kan være trygg på at ditt sameie driftes på en forsvarlig måte.
  • Utbygger Neptune Properties er utbygger av dette boligprosjektet.