Hundstokktunet

Raveien 303–319, 3220 Sandefjord
Pris 3 150 000–3 250 000,–
Størrelse 103 m2
Soverom 3
Ledige boliger 4 av 16 boliger ledige! Gå til boligoversikt
Visning Kontakt megler for visning.
Stian Dursett, EiendomsMegler 1 +47 992 77 710 stian.dursett@em1.no

Litt om Hundstokktunet

Hundstokktunet trinn 1 er nå utsolgt. De fire rekkehusene som er igjen, vil bli gjort om til en firemannsbolig. Vi legger snart firemannsboligen ut for salg.

Hundstokktunet borettslag ligger solrikt, grønt og landlig til i et rolig og etablert boligområde på Hundstokk i Sandefjord. Ti minutter i bil og du er i sentrum. Og setter du deg på sykkelen, har du både dagligvarehandel, postkontor og Obs kjøpesenter innen kort avstand. Barnefamilier kan glede seg over barnehager i nærområdet, ny barneskole på Haukerød og Bugården ungdomsskole. E18 ligger ikke langt unna. Derfra er veien kort enten du skal med bil eller buss til de andre Vestfoldbyene, Torp Sandefjord Lufthavn eller Oslo.

De 16 boligene har varierende størrelser fordelt mellom vertikaldelte rekkehus, vertikaldelte tomannsboliger og firemannsboliger som rommer leiligheter med både tre og fire rom. Last ned prisliste.

Hundstokktunet borettslag forvaltes av oss i Usbl. Vi har et langt perspektiv på å bygge og forvalte boliger. Som forretningsfører følger vi byggeprosjektet lenge etter at det er ferdigstilt og ordner opp i hverdagen for at du skal trives i boligen din. Dette skiller oss fra andre, tradisjonelle boligbyggere.

 

Meld interesse for Hundstokktunet

 • Ideelt for småbarnsfamilier

  Kort vei til skoler og barnehager.

 • Nært sentrum

  Ti minutter i bil til Sandefjord sentrum.

 • Ideelt for aktive mennesker

  Kort vei til idrettsanlegg og turområder.

 • Nært det du trenger i hverdagen

  Gjør alle dine hverdagslige ærend i nærområdet. 

Grønne omgivelser

Hundstokktunet er det perfekte utgangspunktet for aktive mennesker, sommer som vinter. Her kan barna vokse opp i et godt bomiljø som vil inspirere til bruk av naturen og utelek i landlige omgivelser.
Stian Dursett, GARANTI Eiendomsmegling

Boligoversikt

Laster boligvelger...