Hundstokktunet

Raveien 301, 3220 Sandefjord
Pris 2 600 000 - 2 650 000
Størrelse 73 m2
Soverom 2
Ledige boliger 3
Visning Kontakt megler for visning
Stian Dursett, EiendomsMegler 1 +47 992 77 710 stian.dursett@em1.no

Litt om Hundstokktunet

Forkjøpsretten for medlemmer i Usbl er avklart, og nå er det fritt frem for alle å kjøpe bolig på Hundstokktunet.  

Hundstokktunet borettslag ligger solrikt, grønt og landlig til i et rolig og etablert boligområde på Hundstokk i Sandefjord. Ti minutter i bil og du er i sentrum. Og setter du deg på sykkelen, har du både dagligvarehandel, postkontor og Obs kjøpesenter innen kort avstand. Barnefamilier kan glede seg over barnehager i nærområdet, ny barneskole på Haukerød og Bugården ungdomsskole. E18 ligger ikke langt unna. Derfra er veien kort enten du skal med bil eller buss til de andre Vestfoldbyene, Torp Sandefjord Lufthavn eller Oslo.

Den siste firemannsboligen på Hundstokktunet legges nå ut for salg. Firemannsboligen består av 3- roms leiligheter med åpen løsning fra stue til kjøkken med utgang til markterrasse i hele leilighetens bredde i 1. etasje eller stor balkong på 13 kvm i 2. etasje. Leilighetene inneholder bad, entre med skyvedørsløsning til bod og 2 soverom. Alle leilighetene har egen garasje og sportsbod. 

 

Meld interesse for Hundstokktunet


Grønne omgivelser

Hundstokktunet er det perfekte utgangspunktet for aktive mennesker, sommer som vinter. Her kan barna vokse opp i et godt bomiljø som vil inspirere til bruk av naturen og utelek i landlige omgivelser.
Stian Dursett, EiendomsMegler 1