Hundstokktunet

Raveien 303, 3220 Sandefjord
Pris 2 550 000 – 2 910 000
Størrelse 73–91 m2
Soverom 2–3
Ledige boliger 4 av 16 boliger ledige! Gå til boligoversikt
Visning Onsdag 7. juni, kl. 18:15—19:00
Stian Dursett, EiendomsMegler 1 +47 992 77 710 stian.dursett@em1.no

Litt om Hundstokktunet

Alle kan kjøpe bolig i Hundstokktunet, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett for de fire siste boligene i firemannsboligen er onsdag 14. juni kl. 10. Innen denne fristen må både medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1. Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 08725 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Hundstokktunet borettslag ligger solrikt, grønt og landlig til i et rolig og etablert boligområde på Hundstokk i Sandefjord. Ti minutter i bil og du er i sentrum. Og setter du deg på sykkelen, har du både dagligvarehandel, postkontor og Obs kjøpesenter innen kort avstand. Barnefamilier kan glede seg over barnehager i nærområdet, ny barneskole på Haukerød og Bugården ungdomsskole. E18 ligger ikke langt unna. Derfra er veien kort enten du skal med bil eller buss til de andre Vestfoldbyene, Torp Sandefjord Lufthavn eller Oslo.

Vi legger nå ut de siste leilighetene i Hundstokktunet for salg. 4-mannsboligen består av 3- og 4-roms leiligheter med alt på ett plan, med åpen løsning fra stue til kjøkken med utgang til markterrasse i 1. etasje eller stor balkong på 14 eller 24 kvm fra 2. etasje. Leilighetene får egen garasje med sportsbod i bakkant.

Hundstokktunet borettslag forvaltes av oss i Usbl. Vi har et langt perspektiv på å bygge og forvalte boliger. Som forretningsfører følger vi byggeprosjektet lenge etter at det er ferdigstilt og ordner opp i hverdagen for at du skal trives i boligen din. Dette skiller oss fra andre, tradisjonelle boligbyggere.

 

Meld interesse for Hundstokktunet

 • Ideelt for småbarnsfamilier

  Kort vei til skoler og barnehager.

 • Nært sentrum

  Ti minutter i bil til Sandefjord sentrum.

 • Ideelt for aktive mennesker

  Kort vei til idrettsanlegg og turområder.

 • Nært det du trenger i hverdagen

  Gjør alle dine hverdagslige ærend i nærområdet. 

Grønne omgivelser

Hundstokktunet er det perfekte utgangspunktet for aktive mennesker, sommer som vinter. Her kan barna vokse opp i et godt bomiljø som vil inspirere til bruk av naturen og utelek i landlige omgivelser.
Stian Dursett, GARANTI Eiendomsmegling

Boligoversikt

Laster boligvelger...