Indre Havneby brl.

Bankløkka, 3183 Horten
Pris 3 600 000 - 6 250 000
Størrelse 69–121 m2
Soverom 2–4

Litt om Indre Havneby Borettslag

Det er Conceptor Bolig AS som er utbygger av dette boligprosjektet, og Usbl er forretningsfører.

Er du klar for et liv i sjøkanten? Horten Indre Havn transformeres nå til en attraktiv, ny bydel med unike bokvaliteter. Her blir alt lagt til rette for et levende og inkluderende bomiljø, med god infrastruktur og gode opplevelser. Langs sjøkanten blir det opparbeidet friområder med fantastiske rekreasjonsmuligheter, nye badeplasser og ny båthavn. Her skal alle trives – både store og små!

Nærmeste nabo til Horten Havneby er idylliske Karljohansvern. Her er det flotte naturområder med turstier, badestrender, flere museer, yrende kulturliv, kafe, restaurant og et nytt hotell. Rett ved finner du Lystlunden Idrettspark, og en ny videregående skole under bygging. Sentrum skole er Hortens største barneskole og ligger rett oppe i byen. Det er kort avstand til treningshall, fotballbane, flere treningssentre, og en kort kjøretur til 18-hulls golfbane på Borre. Samtidig har du kort vei til alle fasiliteter i Horten sentrum. Det tar deg kun 10-12 min å gå, eller 2-3 minutter med bil.

Første byggetrinn av Indre Havneby Borettslag består av 51 leiligheter med mange ulike størrelser og planløsninger. Alle leiligheter, bortsett fra 2-roms leilighetene, blir gjennomgående i byggene med store vindusflater, gode lysforhold og flott sjøutsikt. Det blir garasjekjeller og heis til hver etasje.

Bygg A vender mot vest/nord, og består av 29 leiligheter fordelt på 5 etasjer. Alle leiligheter er på ett plan fra 2. til 5. etasje med heis fra garasjekjeller til leilighetsplanet. 5 leiligheter i 1. etasje har nivåforskjell med intern trapp i leiligheten. Her blir det god takhøyde og utgang til egen hage, samt egen uteplass ved inngangspartiet.

Bygg B vender mot syd, og består av 14 leiligheter fordelt på 4 etasjer. Leilighetene er på ett plan med heis fra garasjekjeller til leilighetsplanet.

Bygg C vender mot øst, og består av 8 leiligheter fordelt på 3 etasjer. Leilighetene i 1. etasje er over ett plan, mens leilighetene i 2. etasje er over 2 plan. Det går heis fra garasjekjeller og opp til bakkeplan, samt trapp opp til 2. etasje.

 

Les mer om prosjektet