Kremmerhuset Panorama

Tønsberg
Pris 1 990 000 –  15 990 000
Størrelse 29–141 m2
Soverom 1–4

Litt om prosjektet

Forkjøpsrett

Alle kan kjøpe bolig på Kremmerhuset Panorama, men ved slagsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett.

Fristen for å melde forkjøpsrett er fredag 31. mai, kl. 12:00. Innen denne fristen må medlemmer som ønsker å benytte forkjøpsretten ha sendt inn kjøpetilbudet til PrivatMegleren Tønsberg. Du finner link til kjøpetilbudet lengre ned på denne siden.

For mer informasjon om forkjøpsretten, besøk usbl.no eller ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Om Prosjektet

Det er Seltor Bolig AS som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. 

I mai/juni starter vi salget av 45 nye 1- til 4-roms leiligheter i KremmerhusetPanorama, like ved Slottsfjell i Tønsberg sentrum med flott utsikt. Leilighetene vil bli liggende oppå Farmandstredet handelssenter hvor mange av leilighetene får fantastisk utsikt over byen.

 

Leilighetene vil være fra 29 til 141 kvm, så her vil det være noe for de fleste! Stilrene og funksjonelle leiligheter med gjennomgående god standard med vannbåren gulvvarme, solfylte balkonger, underjordisk parkering og heis.

 

Gå ikke glipp av denne unike anledningen til å sikre seg en bolig med flott utsikt beliggende svært sentralt i Tønsberg!

 

Les mer om prosjektet