Mosserødkroken

Tellusveien 13 - 17
Pris 2 550 000 – 3 100 000
Størrelse 68–77 m2
Soverom 2–2
Ledige boliger 12 av 26 boliger ledige! Gå til boligoversikt
Kontakt megler for visning.
Stian Dursett, EiendomsMegler 1 992 77 710 stian.dursett@em1.no

Litt om Mosserødkroken

Møsserødkroken har vært et salgssuksess i Sandefjord og byggetrinn 1 og 2 er nå utsolgt. 

Snart kommer det tredje og siste byggetrinnet! 12 flotte leiligheter lanseres den 24. april 2019, med salgsstart 8. mai, 2019. 

Følg med her på prosjektets hjemmeside. Oppdatert informasjon om trinn 3 vil bli lagt ut ved lansering.  

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig i Mosserødkroken, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett.

Fristen for å melde forkjøpsrett er onsdag 8. mai, 2019, kl. 10:00.  Innen denne fristen må medlemmer som ønsker å benytte forkjøpsretten ha sendt inn kjøpetilbudet til megler ved Eiendomsmegler 1. 

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Om prosjektet

Drømmer du om å bo sentralt i det populære området Mosserødkroken ikke langt fra Sandefjord sentrum? Står et helt nytt rekkehus eller en splitter ny leilighet nær både flotte naturområder og urbane gågater høyt på ønskelisten? Mosserødkroken ligger på en solrik og barnevennlig tomt i et trivelig område med store, grønne fellesarealer rundt.

Her har du både lekeplasser, skoler, barnehager og matbutikker i nærheten, og du kan også glede deg over flotte idrettsanlegg og herlige turområder. Her bor du midt i smørøyet –perfekt for deg som ønsker et urbant liv på landet! Med kun to kilometer til Sandefjord sentrum har du gangavstand til det meste: Koselige kafeer og spennende shoppingmuligheter, kino og restauranter, samt en flott havn med et yrende folkeliv om sommeren.

Sandefjord togstasjon ligger sentralt til, og skal du ut og fly er det kort vei til Sandefjord Lufthavn Torp. Nabobyen Tønsberg ligger bare en liten kjøretur unna. Det gjør hverdagen enklere –til glede for store og små.

Det er lett å trives i Mosserødkroken, med store, grønne fellesarealer rundt lyse, luftige boliger. Finn ditt nye hjem blant 12 moderne leiligheter. Leilighetene ligger i koselige firemannsboliger. Alle boligene har praktisk og romslig planløsning, og store vinduer sørger for godt lysinnslipp. Finn den boligen som passer deg, din familie og livssituasjon best, enten du bor alene, har små barn eller kanskje barnebarn.