Strandhøyden III

Engersand Havn, Lier
Pris 4 500 000 10 800 000
Størrelse 78–137 m2
Soverom 2–4

Litt om Strandhøyden III

Boliger ved sjøkanten

Strandhøyden III ligger i sydenden av Engersand Havn, bare 50 meter fra vannet. Det er nært nok. Du både ser og kjenner at du bor ved fjorden. Samtidig bor du behagelig i le, som det heter til sjøs. Litt lunere og litt stillere enn helt nede i sjøkanten. Strandhøyden III blir det siste bygget i rekka og får

Engersand Friluftsområde som nærmeste nabo. En bedre beliggenhet skal du lete lenge etter.

Strandhøyden III er tredje og siste byggetrinn på Strandhøyden. Det første byggetrinnet ble utsolgt på kort tid og trinn II har solgt godt. Byggetrinn III blir siste mulighet. Strandhøyden III blir 10 leiligheter fra 78 til 137 kvadratmeter. Bygget blir modernistisk, kubistisk, lyst og vakkert. Overflatene blir i pusset murverk med partier av grå tegl – tidløst, elegant og vedlikeholdsvennlig. Leilighetene blir lyse, solrike og vestvendte med gode planløsninger og store tilvalgsmuligheter for gulv, bad og kjøkken. Alle får fjordutsikt fra store vindusflater og romslige balkonger.

Strand, brygger og båthavn ligger et forsiktig steinkast unna. Ute er det stille og rolig, for bilen har forsvunnet i garasjekjelleren under huset, og selv tar du heisen rett opp til din egen etasje. I mai 2017 åpnet Ankeret, områdets egen pizzarestaurant på bryggekanten ved båthavna.

Fra Engersand Havn bruker du under ti minutter til Drammen. Til Asker bruker du kanskje tjue. Førti til Oslo. En time til Gardermoen eller Torp. Og det går tog, flytog og busser.

Det er Ticon Utvikling AS som er utbygger av dette boligprosjektet, og Usbl er forretningsfører.

 

Les mer om prosjektet