Tjernbo

Tjernlia 37, 1279 Oslo
Pris 2 950 000 – 6 750 000
Størrelse 44–141 m2
Soverom 1–4

Litt om Tjernbo

Det er Tjernbo AS som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. Alle kan kjøpe bolig på Tjernbo, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. 

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Tjernbo ligger i et attraktivt, sentralt og familievennlig boligområde på Klemetsrud i Oslo, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

De 22 andelene vil bli fordelt over 5 tomannsboliger og 3 firemannsboliger og disse varierer i størrelse. Fra de minste leilighetene på 41 kvm til de største tomannsboligene på 138 kvm. Her er det med andre ord noe for alle. Tomten ligger høyt og fritt og er skrånende mot syd-sydvest noe som sikrer optimale solforhold fra morgen til kveld og ikke minst flott utsikt. Tjernbo blir et flott sted å bo, i fredfulle og idylliske omgivelser.

Har du spørsmål eller ønsker å sette deg på interessentliste, ta kontakt med megler.