17 leiligheter solgt ved salgsstart 

11. april var det salgsstart på Usbl’s prosjekt Karolines Hage i Horten sentrum. 17 leiligheter ble solgt den første dagen.

Tekst: Usbl Foto: Eve Images for Usbl

Det var mange medlemmer som ønsket å sikre seg en leilighet i det nye prosjektet til Usbl, midt i Horten sentrum. Onsdag 11. april hadde prosjektet Karolines Hage salgsstart på første byggetrinn. 17 av totalt 42 leiligheter ble tatt på forkjøpsrett, allerede første dagen.

- Dette er svært hyggelig, og et tegn på at dette er et attraktivt prosjekt, med gode boliger som folk har lyst til å bo i. Vi hadde på forhånd merket stor interesse fra våre medlemmer, men vi er jo alltid spente før salgsstarter i våre nye boligprosjekter. En slik start er vi veldig fornøyd med. Flere av kjøperne hadde lang ansiennitet, og fikk dermed sitt førsteønske oppfylt, noe vi selvfølgelig er glade for, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun.
  

Om prosjektet

Byggetrinn 1 er et fire etasjers bygg med flatt tak og luftige boliger på øverste nivå. Hovedinngang til leilighetene er fra Storgata. Bygget består av 42 to-, tre- og fireroms leiligheter med eget garasjeanlegg under bygget. Leilighetene varierer fra 51 til 97 m2.

Alle leilighetene har enten egen balkong eller markterrasse, og toppleilighetene vil få inntrukne og solrike terrasser. De fleste leilighetene får inngang fra svalgang, mens noen får inngang fra innvendig trappehus. Det blir heis fra parkering i garasjekjeller og bod på kjellerplan. De store og solrike utearealene blir godt skjermet og får beplantning, stier, lekeapparater, utemøbler og god belysning. Parkering for boligene blir i eget garasjeanlegg i kjelleren.

De to byggene i Karolines Hage danner et tun med et felles uteareal på innsiden. Denne løsningen skjermer grøntarealet fra omkringliggende gater, og sammen med den vernede småhusbebyggelsen mot nord oppleves området som om det ligger utenfor bysentrum. Prosjektet i sin helhet vil bestå av 64 leiligheter, og med denne gode salgsstarten planlegger vi nå å starte byggingen av første byggetrinn allerede sommeren 2018.

 

Les mer om prosjektet her.