Bedre forsikring på 1-2-3!

If blir ny leverandør av Forsikring for medlemmer. Du som er Usbl-medlem får en gunstigere forsikringsavtale med flere fordeler, raskere skadeoppgjør og mulighet for bonusopptjening.

TEKST MARTA HOLSTEIN-BECK FOTO ISTOCK

If er Usbl’s nye leverandør til Forsikring for medlemmer. Boligbyggelaget er svært fornøyd med den nye avtalen. – If har levert en totalforsikring for borettslag og sameier og har på mange måter vært vår samarbeidspartner i over 60 år.

Når selskapet i tillegg skal levere privatforsikring til våre medlemmer, betyr det at If nå blir en totalleverandør, noe som er gledelig for alle parter, sier Hallvard Bratberg, direktør for privatmarkedet i Usbl.

Direktør for privatmarkedet i Usbl: Hallvard Flatberg. Foto: CF-Wesenberg
Medlemmene får flere fordeler hos If, og en rekke av produktene er helt unike for boligbyggelagets medlemmer. Blant annet får du 50 prosent bonus på din første bilforsikring. If har også maks 10 prosent bonustap ved skade uansett hvilken bilforsikring du velger. Du får også svært gode priser på innboforsikring.

Bor du i et borettslag som er forsikret hos If og er kunde hos Forsikring for medlemmer, betaler du bare én egenandel ved innbrudd. Nytt er dessuten at du tjener to prosent bonus når du kjøper forsikring på nett.

I tillegg til å kunne tilby gode priser på forsikring, kan If også skilte med prisen Norges beste kundeservice uansett bransje, som selskapet fikk tildelt i fjor. Prisen gis på bakgrunn av en omfattende kundeundersøkelse som ble gjennomført av Kantar TNS, og gir stor prestisje i kundesenterbransjen.

– Profesjonelt skadeoppgjør er den viktigste delen av forsikring. If behandler 270 000 skader årlig, og rundt 60 prosent av skader knyttet til reise og eiendom blir ferdigbehandlet innen to døgn. Det er en service jeg er glad for at våre medlemmer nå kan benytte seg av, sier Bratberg.

Hos If blir 93 prosent av meldte skader besvart med en gang, og over 60 prosent av meldte skader blir gjort opp med kunden innen 24 timer. Ikke rart at ni av ti kunder sier de er fornøyd med hjelpen og med skadeoppgjøret de får hos If!

Selv om If blir leverandør av Forsikring for medlemmer, er det fortsatt du som kunde som bestemmer hvor du skal være forsikret. På forsikringformedlemmer.no kan du lese mer, chatte med en kunderådgiver eller sende en e-post.

Innboforsikring fra 79 kr mnd.

  • Markedets beste reiseforsikring? Europeiske er en del av If og er det eneste selskapet som har spesialisert seg på reiseforsikring. Som medlem får du gode priser på den reiseforsikringen som passer deg best.
  • If Start gratis i et år

    Ungdomsforsikringen If Start er for deg under 26 år. Dette er en startpakke som inneholder innbo-, reise og ulykkesforsikring. Denne får du som medlem av Usbl helt gratis det første året.
  • Svært gunstig innboforsikring

    Medlemmer av Usbl får spesielt gode priser på innboforsikring gjennom den nye avtalen. For en standard innboforsikring betaler du fra 79 kr i måneden dersom du bor utenfor Oslo, og fra 89 kr i måneden dersom du bor i Oslo. Det er opptil 31 prosent rimeligere enn vanlig pris.
  • Bytt forsikringsselskap

    Det er enklere enn du tror å bytte forsikringsselskap og du kan når som helst bytte. Oppsigelsestiden er på én måned. Ditt nye forsikringsselskap vil ordne med oppsigelse og overføring av dine forsikringer. Ditt gamle forsikringsselskap vil tilbakebetale all skyldig forskuddsbetalt premie, uten gebyrer. Det er altså helt gratis å bytte forsikringsselskap.
Kilde: forsikringsavtale.no
Ring 22 42 85 00 for et godt tilbud på din forsikring!