Birkebeinerspelet – uforglemmelig vinterteater!

20 % rabatt for Usbl-medlemmer

Bli med på et forrykende vintereventyr med et stort ensemble av profesjonelle skuespillere, stuntmenn, fightere og ryttere sammen med lokale amatører og frivillige. Levende musikk, fakkellys, vardebrenning og galopperende hester i vintermørket gjør dette til et uforglemmelig teater.

Året er 1204. Norge er herjet av borgerkrig, og kongens uekte sønn holdes beskyttet i all hemmelighet. Birkebeinerspelet er fortellingen om flukten som endret norgeshis­torien for alltid, og spelet finner sted nettopp der Birkebeinerne dro over fjellet mot Nidaros.

Birkebeinerspelet finner sted på gården Mesna i Ringsaker, og ble uroppført i 2017. Manus er basert på Nils Gaups suksessfilm «Birkebeinerne», som ble spilt inn på Mesna. Regissører i 2019 er Evy Kasseth Røsten og Robert Follin.

Medlemstilbud:
Som medlem får du 20% rabatt på billetter til Birkebeinerspelet. Pris med rabatt kr. 390,- pr. billett (ord. pris kr. 490,-)

Birkebeinerspelet spilles 15., 16., 21., 22. og 23. februar 2019.

Transport:Det vil bli satt opp buss t/r fra Lillehammer, Sjusjøen, Moelv og Ljøsheim til spelplassen på Mesna. Pris pr. person kr. 100,-. Bussbilletter bestilles på visitsjusjøen.no/hva-skjer/

Se mer på birkebeinerspelet.no

Billetter med rabatt for Usbl-medlemmer bestiller du på Ticketmaster:

15.02:  Bestill billetter her
16.02: Bestill billetter her
21.02: Bestill billetter her
22.02: Bestill billetter her
23.02: Bestill billetter her