Byggingen av Ankeret 1 er godt i gang, og neste skritt i byggeprosessen, Ankeret 2, lanseres nå som borettslag.

«Engersand Havn er et spennende prosjekt i Lier, og det er veldig flott at vi kan tilby medlemmene våre et nytt prosjekt i Lier, sammen med Garanti Eiendomsmegling», sier Britt Kåsin, daglig leder hos Usbl i Lier.

«Nærheten til både fjord og skog, i tillegg til at det er kort til vei til Drammen sentrum, gjør Engersand Havn til et helt unikt boligområde. Også så fin utsikt det blir!» fortsetter Kåsin.


26.08.2014

Det ferske samarbeidet med Ticon har så langt ført til Ankeret borettslag i Lier og Bragernes Atrium borettslag i Drammen.

«Det er en trygghet og sikkerhet for oss å ha et samarbeid med en så anerkjent og profesjonell utbygger som Ticon», sier Kåsin.

90 000 medlemmer

Usbl har kontorer flere steder i Norge, og er landets nest største boligbyggelag.

«Vi har 90 000 medlemmer på landsbasis, og samtidig et samarbeid med Vestbo i Bergen, TOBB i Trondheim, BONORD i Harstad og i Tromsø, Bate i Stavanger og Sandnes og BBL i Bodø. Det vil si at vi har tilgang til omtrent 240 000 boligkjøpere over hele landet. Vårt hovedformål er å skaffe disse medlemmene bolig», sier Kåsin.

Alle medlemmene vil ha forkjøpsrett til borettslagsleilighetene i Ankeret borettslag.

Et eventyr

Engersand Havn er allerede et lite eventyr av et boligområde, ti minutter fra Drammen. Vestvendt, sjønært og solrikt. Borettslaget vil bestå av 29 lyse, lekre leiligheter i et vakkert bygg, nesten nede i vannkanten. Alle leilighetene får gode, solrike uteplasser og fjordutsikt.

«Vi ønsker en bredest mulig sammensetning av beboere på Engersand Havn. Derfor lanseres også et borettslagstilbud i prosjektet, slik at vi har et tilbud til de som ønsker en slik eieform. En åpenbar fordel er at borettslagsmodellen innebærer et minst mulig behov for oppspart egenkapital før kjøp», sier Jon Kristian Lunke, administrerende direktør i Ticon Eiendom AS.

Følg Ankeret Engersand på Facebook.


Ta gjerne kontakt for mer informasjon


Britt Kåsin, daglig leder Usbl Lier
Telefon: +47 901 35 970
E-post: britt.kaasin@usbl.no

Andreas B. Eskelund, regiondirektør øst Usbl
Telefon: +47 951 86 832
E-post: andreas.eskelund@usbl.no

Jon Kristian Lunke, administrerende direktør hos Ticon
Telefon: +47 900 88 812
E-post: jon.kristian.lunke@ticon.no