Ses vi på Elvefestivalen?

Sett av helgen 23. - 26. august, da går Elvefestivalen i Drammen av stabelen. Som Usbl-medlem får du hele 25 % rabatt når du kjøper billett.

 

Usbl er stolt sponsor av Elvefestivalen 2018! 

Usbl har åpnet kontor i Drammen og det var da helt naturlig for oss å inngå et samarbeid med Elvefestivalen 2018 for å bidra til denne unike folkefesten. Elvefestivalen arrangeres første helg etter skolestart – torsdag 23. til søndag 26. august 2018. 
 
Festivalen er en folkefest i Drammen sentrum med et variert program som passer for både barn, ungdom og voksne! Det arrangeres en rekke konserter inne og ute på de forskjellige scenene og serveringsstedene i sentrum. Samtidig tas elven og elvebreddene i bruk til spektakulære og varierte vannaktiviteter. Festivalarenaen strekker seg fra broen Ypsilon, langs elvebredden på begge sider og helt ned til og med Holmennokken. De fleste aktivitetene er gratis, bortsett fra konsertprogrammet på Gamle Kirkeplass og åpningskonserten på Union. 
 

Få rabatt på billetter til konsertene på Gamle Kirkeplass! 

Som Usbl-medlem får du nå rabatt på billetter til konsertene på Gamle Kirkeplass. Alle medlemmer får 25 % rabatt på billetter til fredag og lørdag, samt på festivalpass som gjelder begge dagene. Rabatten gjelder ved bestilling av billetter i tidsrommet 6. august til 13. august.  

 

Kjøp fredagspass

Kjøp lørdagspass

Kjøp festivalpass til begge dagene

NB! Rabaterte billetter er kun tilgjengelige fra 6.-13. august. 

Elvefestivalen 2018 - medlemstilbud for medlemmer av UsblEr du ikke medlem? 

Meld deg inn i dag og kjøp billetter til medlemspris! 
 

Bonus og rabatt på en rekke kjente merkevarer

Benytter du deg av fordelene som medlem, kan du enkelt spare mye på alt du likevel handler til deg og ditt hjem! I tillegg stiller du eller dine barn foran andre i boligkøen, med forkjøpsrett på mer enn 90 000 boliger over hele Norge!
 
Bonus og rabatt får du blant annet på: