Mal hjemmet i harmoniske farger

Finn høstroen ved å male med støvete pasteller! Den nye fargepaletten skal gi ro i sinnet – rett og slett søndagsfølelse, hele uken.

Tekst Camilla Harbu Bielecki Foto Flügger Farve

 Flügger farves nye kolleksjon Life on Sundays – Unplugged Colours, inneholder seks vakre, duse nyanser som skal innby til ro og stillhet i hverdagen. Det er jo ingen hemmelighet at farger påvirker sansene våre, og det nye fargekartet skal gi deg følelse av søndagsstemning – hele uken.

Kolleksjonen er skapt i samarbeid med Studio FlyHelstad. Tanken er at ved å bruke disse nyansene på veggene hjemme, vil det bli enklere å slappe av og finne roen.

Visste du at som medlem kan du gjøre en god deal hos Flügger? I Usbl får du blant annet 20 % rabattpå alle ordinære varer og 5 % bonus på alle kjøp hos Flügger farve.

Mal hjemmet i harmoniske farger

Fargene i paletten er verken for sukkersøte eller for dystre, men heller litt skitne i tonen. På den måten blir nyansene enkle å bruke uansett hvilken interiørstil du har hjemme hos deg. Bruk fargene alene eller sammen, gjerne på store overflater. Mal med helt matt maling for en ekstra rolig overflate og dempet resultat.