Bo i Bjørnstadsvingen

Sikre deg en splitter ny og stilig bolig – meld forkjøp før 9. juni!

Står et lekkert og romslig rekkehus med solrik terrasse øverst på ønskelisten din? Ta med deg familien til Bjørnstadsvingen i Røyken! Her står 23 helt nye og topp moderne hjem og venter på deg, enten du ønsker deg en lettstelt leilighet eller et praktisk rekkehus.

 Se bilder og les mer om boligene i Bjørnstadsvingen

Åpent informasjonsmøte holdes tirsdag 6. juni kl. 18 på Røykenbadet i Røyken.Stilige boliger venter på deg i Bjørnstadsvingen.Som Usbl-medlem har du forkjøpsrett på boligene i Bjørnstadsvingen. Husk å melde forkjøp innen fredag 9. juni kl. 10. Innen denne fristen må både medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1. Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig.

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og få tilgang til supre medlemsfordeler.Bjørnstadsvingen ligger i flotte omgivelser nær naturen.

Boligene i Bjørnstadsvingen ligger sentralt og naturskjønt til, midt mellom Drammen, Asker og Oslo. Du har både marka, skoler, bibliotek og barnehager like i nærheten. Alle leilighetene har en stor balkong, mens rekkehusene har herlige takterrasser.

For mer informasjon om boligene, ta kontakt med megler på telefon 959 66 687 eller e-post