35 av de 77 leilighetene vil etableres som borettslag med forkjøpsrett for alle Usbls medlemmer.

«Bragernes Atrium ligger midt i byen og er et veldig spennende prosjekt. Vi ser frem til et samarbeid med Ticon om dette prosjektet», sier daglig leder i Usbl Lier, Britt Kåsin, om det nye prosjektet.

 

02.07.2014

Helt stille, midt i sentrum

Bragernes Atrium ligger med gågater på alle kanter og kun et kvartal unna Bragernes torg. Mer sentralt og så stille omgivelser kan vanskelig tenkes i Drammen.

«Vi ønsker en bredest mulig sammensetning av beboere i Bragernes Atrium. Derfor lanseres også et borettslagstilbud i prosjektet, slik at vi har et tilbud til dem som ønsker en slik eieform. En åpenbar fordel er at borettslagsmodellen innebærer et minst mulig behov for oppspart egenkapital før kjøp», sier Jon Kristian Lunke, administrerende direktør i Ticon Eiendom AS, og legger til:

«Vi ser frem til å samarbeide med Usbl med sine nær 100 000 medlemmer og markedsflate over store deler av Sør-Norge.»

En åpenbar fordel er at borettslagsmodellen innebærer et minst mulig behov for oppspart egenkapital før kjøp. Jon Kristian Lunke, adm. dir. i Ticon Eiendom AS

Ticon er en av tre initiativtakere til Bragernes Atrium. Familiene Kjemprud og Helling er de to andre. Salget av selveierleilighetene har allerede startet, og borettslagsleilighetene legges ut for salg i september.