Sikre deg bolig i Indre Havneby Borettslag 

Sentralt i Horten skal det bygges lekre leiligheter med fantastisk beliggenhet ved vannet. Du som er Usbl-medlem har forkjøpsrett! Meld forkjøp innen 26. oktober kl. 10.

Ved: Redaksjonen Foto: Conceptor Bolig AS

Er du klar for et liv i sjøkanten? Horten Indre Havn skal bli en attraktiv, ny bydel med et levende og inkluderende bomiljø, god infrastruktur og flotte opplevelser. Conceptor Bolig AS er utbygger av dette prosjektet, og ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Ellers er det er fritt frem for alle å kjøpe bolig i Indre Havneby Borettslag. 

Fristen for å melde forkjøpsrett er 26. oktober kl. 10.00.

Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1. For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00.

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Kom på informasjonsmøte 

Torsdag 26. oktober kl. 18.00 er det informasjons- og salgsmøte på Sjømilitære Samfund, møterom Fregatten, Øvre vei 1, 3083 Horten. Møtet er åpent for alle som er interesserte i prosjektet, medlem eller ikke. Det vil være mulig å levere inn kjøpsavtale under møtet.

Les mer om boligprosjektet her.

Sjekk de lekre boligene i indre havneby i Horten. Usbl-medlemmer har forkjøpsrett!

Sentral beliggenhet

Nærmeste nabo til Horten Havneby er idylliske Karljohansvern. Her er det flotte naturområder med turstier, badestrender, flere museer, yrende kulturliv, kafe, restaurant og et nytt hotell. Rett ved finner du Lystlunden Idrettspark, og en ny videregående skole under bygging. Sentrum skole er Hortens største barneskole og ligger rett oppe i byen. 
Det er kort avstand til treningshall, fotballbane, flere treningssentre, og en kort kjøretur til 18-hulls golfbane på Borre. Samtidig har du kort vei til alle fasiliteter i Horten sentrum. Det tar deg kun 10-12 min å gå, eller 2-3 minutter med bil.