Kupp drømmeboligen i Mosserødkroken

Som Usbl-medlem har du forkjøpsrett når de nye boligene i Sandefjord legges ut for salg. Husk å melde forkjøp innen fristen!

Ved redaksjonen

Drømmer du om å bo sentralt i det populære området Mosserødkroken, ikke langt fra Sandefjord sentrum? Står et helt nytt rekkehus eller en splitter ny leilighet nær både flotte naturområder og urbane gågater høyt på ønskelisten? 

Fristen for å melde forkjøpsrett er onsdag 14. mars kl. 10. Innen denne fristen må både medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1.

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og benytt deg av mange supre medlemsfordeler.

Alle kan kjøpe bolig i Mosserødkroken, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett.  Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig.

Velg blant 26 lekre boliger

Mosserødkroken ligger på en solrik og barnevennlig tomt i et hyggelig område med store, grønne fellesarealer rundt. Her er det lett å trives! 

Finn ditt nye hjem blant totalt 26 lyse, luftige boliger: Seks rekkehus og 20 treroms leiligheter. Leilighetene ligger i koselige firemannsboliger. Alle boligene har praktisk og romslig planløsning, og store vinduer sørger for godt lysinnslipp.
Finn den boligen som passer deg, din familie og livssituasjon best, enten du bor alene, har små barn eller kanskje barnebarn.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no

Les mer og se flere bilder fra byggeprosjektet herLeilighetene i Mosserødkroken er lyse og fine!