Slik sikrer du deg ny leilighet på Seut Brygge

Som Usbl-medlem har du forkjøpsrett og står først i køen når de splitter nye leilighetene på Seut Brygge ved Fredrikstad legges ut for salg. 

Ved redaksjonen

Drømmer du om ny leilighet rett ved sjøen, med flott utsikt over havna og skjærgården? Da må du ta en titt på de lekre leilighetene på Gressvik rett ved Fredrikstad. Alle kan kjøpe bolig her, men Usbl-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart.

Fristen for å melde forkjøpsrett er torsdag 15. februar kl. 12. Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1.

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og få forkjøpsrett på hele 90 000 boliger i hele landet!

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no

Les mer og se flere bilder fra Seut Brygge her

Båtplass ved bryggekanten

Første salgstrinn består av 41 to-, tre- og fireroms leiligheter på 52 - 172 kvm. Backe prosjekt er utbygger, mens Usbl er forretningsfører. Selve bygget er på 11 etasjer og byr på utsikt i alle retninger. Her er det kort vei inn til sentrum og til nærmeste handelsområde på Gressvik. Er du glad i sjøen, er det flere båthavner i nærheten – og du har hele skjærgården foran deg. Det blir også båtplasser ved den nye bryggekanten.

De storslåtte og særegne leilighetene får masse lys og luft. Felles for alle er gode og gjennomtenkte planløsninger, uteplasser vendt mot sydvest, felles takterrasse til fri bruk for alle beboere og materialvalg som holder i årevis. Velkommen til Seut Brygge!

Usbl-medlemmer står først i køen ved salgsstart på Seut Brygge.