Her kan du bygge drømmehuset ditt

Frister det å bygge eget hus i Holmestrand? Med forkjøpsretten i lomma står du som er Usbl-medlem først i køen når tomtene på Solsiden legges ut for salg.

Ved redaksjonen

Drømmer du om å bygge ditt eget hus? Sjekk ut tomtene på Solsiden i Holmestrand! Tomtene ligger både landlig og sentrumsnært til.

Som Usbl-medlem har du forkjøpsrett når tomtene legges ut for salg. Fristen for å melde forkjøpsrett er onsdag 13. juni kl. 10. Innen denne fristen må både medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1. 

Ikke Usbl-medlem? Meld deg inn i Usbl allerede i dag, så du også kan sikre deg forkjøpsrett på disse tomtene!

Tomter som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme tomt. 

Bruk forkjøpsretten og kjøp tomt på Solsiden.

På disse tomtene kan du bygge akkurat det huset du vil ha! Tomtene har ikke byggeklausul og du som kjøper står derfor fritt til å bygge bolig slik du ønsker innenfor reguleringsbestemmelsene. Tomtene har faste priser og er klare for bygging.

Se flere bilder og les mer om tomtene på Solsiden.

Tomtene ligger vestvendt og solrikt til på toppen av Solsiden på høyre hånd, merket med gateskilt Rognlia. Det er gangavstand til barneskole via nyetablert gang- og sykkelvei øverst på feltet, samt kort vei til skoler, barnehage, idrettsplass og dagligvareforretning. Området byr på flott turterreng, skiløyper, hoppbakke og mindre alpinanlegg. En tur til idylliske Sukkevann kan anbefales. Holmestrand ligger gunstig til for pendlere; det er rask kommunikasjon til firefelts motorvei og ny fjellheis fra Holmestrandstoppen til den nye togstasjonen i sentrum.