Finn drømmeboligen i Karolines Hage

Som Usbl-medlem har du forkjøpsrett når de nye leilighetene i Karolines Hage i Horten legges ut for salg. 

Ved redaksjonen
Vi planlegger 64 nye, lekre leiligheter med hyggelig opparbeidet hage sentralt i Horten. Karolines Hage deles inn i to byggetrinn: trinn 1 består av 42 to-, tre- og fireroms leiligheter, mens trinn 2 består av 22 tre- og fireroms leiligheter. 

Alle kan kjøpe bolig i Karolines Hage, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett.

Fristen for å melde forkjøpsrett er onsdag 11. april kl. 10. Innen denne fristen må både medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1.
 
Det er aldri for sent å melde seg inn i Usbl! Meld deg inn nå og se alle de stilige boligene du får forkjøpsrett på. Du kan også spare masse penger på våre supre medlemsfordeler.
 
 
Bolig med herlig uteplass

Alle leilighetene har enten egen balkong eller markterrasse, og toppleilighetene vil få inntrukne og solrike takterrasser. De fleste leilighetene får inngang fra svalgang, mens noen får inngang fra innvendig trappehus. Det blir heis fra parkering i garasjekjeller og bod på kjellerplan.


De to boligblokkene i Karolines Hage danner et tun med et felles, stort uteareal på innsiden. Grøntarealet skjermes dermed fra bygatene rundt, og området oppleves som om det ligger utenfor bysentrum. Det er enkelt å bo i Karolines Hage – sentralt, men likevel tilbaketrukket fra bykjernen. I umiddelbar nærhet finner du kjøpesentre, kino med fire saler, bibliotek, kafeer, restauranter, barnehage og skoler.

Les mer om boligprosjektet og se flere bilder her.

Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig. For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no.