Finn drømmehytta i Lyseren Strandpark

Sjekk ut de lekre hyttene ved vannkanten, bare en halvtime fra Oslo. Du som Usbl-medlem kan kjøpe hytte før prosjektet legges ut på det åpne markedet!

Ved redaksjonen 

Nå kan du kjøpe din egen hytte i naturskjønne omgivelser ved innsjøen Lyseren i Ytre Enebakk, en halvtimes kjøretur unna Oslo. Du får strand, vann, skog og flotte fasiliteter i umiddelbar nærhet, i tillegg til en beliggenhet andre bare kan drømme om. 

Som Usbl-medlem står du først i køen og kan kjøpe hytte før alle andre! Her er det først til mølla-prinsippet som gjelder! 

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og få forkjøpsrett på våre nye boliger, samt flere andre gode medlemsfordeler.

Innlagt vann og kloakk 

Hyttene finnes i flere varianter og størrelser, så du kan velge en som passer perfekt for deg og dine behov. Alle hytter vil få innlagt vann og kloakk. Bygging er igangsatt for de første hyttene og hytter ferdigstilles fortløpende. Har du spørsmål, ta kontakt med megler.

Fra Oslo/Ryen til hytta er det bare 30 km, en kort tur på en fredag ettermiddag. Kun fem minutter fra hyttefeltet finner du Vågsenteret, et lite kjøpesenter med dagligvareforretninger, blomsterbutikk, posthus, vinmonopol, apotek, klesbutikker, frisør og jernvarehandel. I dette området ligger også en byggevarehandel med alt som trengs til hytta. Bensin til båt og bil kan kjøpes inn på Esso noen hundre meter fra senteret.

Her kan du lese mer og se flere bilder av hytteprosjektet.

Finn drømmehytta i Lyseren Strandpark. Det er Lyseren Strandpark AS som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. Alle kan kjøpe hytte i Lyseren Strandpark, men Usbl-medlemmer får tilbud om å kjøpe hytte før prosjektet legges ut på det åpne markedet. Fyll ut kjøpetilbudet og send det til Attentus Eiendomsmegling, avdeling Kolbotn.