Bo nær strand og sjø 

Sjekk ut de nye leilighetene på Strandhøyden 2 ved Engersand Havn rett utenfor Drammen. Du som er Usbl-medlem har forkjøpsrett ved salgsstart. 

Ved redaksjonen Foto Utbygger

Tenk å våkne til frisk sjøluft, og sovne til lyden fra bølgene på stranden like ved! Rett utenfor Drammen, og bare 40 minutters kjøretur unna hovedstaden, bygges nå Strandhøyden 2, ved Engersand Havn. Det nye byggetrinnet består av 19 leiligheter på 57 til 141 kvm. Boligene ligger stille og rolig til i bilfritt område. Og utsikten til sjøen – den er rett og slett nydelig.

Du som er Usbl-medlem har forkjøpsrett ved salgsstart. Fristen for å melde forkjøp er fredag 29. juni klokken 10. Husk å sende inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1 innen denne fristen. 

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og sikre deg drømmeboligen på forkjøpsrett! 

Nyt utsikten

Strandhøyden 2 ligger i sydenden av Engersand Havn i Lier, bare femti meter fra vannet. Samtidig ligger leilighetene litt i le, slik at du får det beste fra land og vann. 

Alle får fjordutsikt og det er store tilvalgsmuligheter for både kjøkken, bad og gulv. På den måten kan du være med og skape din drømmebolig – akkurat slik du ønsker det.  

Ticon Utvikling AS er utbygger av prosjektet, mens Usbl er forretningsfører. 

Les mer og se flere bilder av boligprosjektet.