Finn ditt nye hjem på Tjernbo

Drømmer du om en splitter ny bolig i Oslo? Som Usbl-medlem har du forkjøpsrett og står først i køen når de lekre leilighetene på Tjernbo ved Klemetsrud legges ut for salg.

Ved redaksjonen

Ønsker du deg en stilig leilighet ingen har bodd i før, med både sentral og landlig beliggenhet i Oslo? Ta en titt på det nye samarbeidsprosjektet vårt Tjernbo. Boligene har flott utsikt og ligger rett ved marka, samtidig som det er kort vei til sentrum. 

Bruk forkjøpsretten din som Usbl-medlem og stå først i køen ved salgsstart. Husk å melde forkjøp innen torsdag 22. mars klokken 12. Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til Eie Eiendomsmegling avdeling Fagerborg.

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og du kan spare masse penger på våre supre medlemsfordeler

22 nye boliger  

Byggeprosjektet Tjernbo består av 22 leiligheter i ulike størrelser, fordelt på fem tomannsboliger og tre firemannsboliger. Her finner du alt fra små leiligheter på 41 kvm til større tomannsboliger på 138 kvm, her er det med andre ord noe for alle.

Tomten ligger høyt og fritt og er skrånende mot syd-sydvest noe som sikrer optimale solforhold fra morgen til kveld og ikke minst flott utsikt. Tjernbo blir et flott sted å bo, i fredfulle og idylliske omgivelser på Klemetsrud i Oslo.

Bruk forkjøpsretten din og kjøp drømmeboligen på Tjernbo i Oslo.Alle kan kjøpe bolig på Tjernbo, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Det er Tjernbo AS som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. 

Les mer om Tjernbo og se flere bilder her

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no