Gi en julegave som betyr noe!

Leter du etter den perfekte julegaven? Et medlemskap i Usbl kan bli til en ny bolig! Hjelp barna foran i køen når hun eller han skal kjøpe eller leie sin første bolig.


Gi gaven her!


Gir du bort et medlemskap i julegave, får du 2 gratis kinobilletter* med på kjøpet!

Gjør veien inn på boligmarkedet lettere for de unge

Det er ingen hemmelighet at boligmarkedet kan være tøft når du skal etablere deg for første gang. Et medlemskap i Usbl vil gi deg muligheten til å gå foran i boligkøen når du etter hvert skal kjøpe bolig. Julegaven vil dessuten øke i verdi med tiden, da hvert år med ansiennitet løfter deg fremover i køen.

Gi en julegave som betyr noe

Vi samarbeider med boligbyggelag i de store universitetsbyene i Norge, så medlemskapet kan komme godt med hvis du skal studere i en annen by. Les mer om storbysamarbeidet her.

Som medlem i Usbl kommer du også foran i køen til våre utleieboliger
For alle medlemmer under 18 år er det gratis årskontingent. Det betyr at det kun er snakk om en engangssum på kroner 300 for innmelding.

Penger å spare med julegaven

I tillegg til at du får et fortrinn på boligmarkedet, har Usbl et fordelsprogram som gir deg bonus og gode rabatter på alt fra interiør, kulturarrangement og sportsutstyr til strøm, bilutstyr og byggevarer. Her er det penger på spare - i tillegg til forkjøpsrett på over 90 000 boliger!  Se alle fordeler her.

*) Julegavekampanjen med 2 gratis kinobilletter varer fra 10. november tom 20. desember 2018, eller så langt beholdningen rekker.