Bedre banktilbud til Usbl-medlemmer

Med nye filialer i Usbl's kontorer i Lier og Holmestrand, kan Sparebank1 BV tilby Usbl-medlemmer et ekstra godt banktilbud fremover. 

Ved: Redaksjonen Foto: Live Stensholt

Etableringen av bankdrift i Lier og Holmestrand vil gi både bankkunder og medlemmer i Usbl et bedre tilbud enn i dag. Nærhet, god rådgivning og fleksible digitale og praktiske løsninger er stikkord.

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og se alle våre supre medlemsfordeler!

–  Usbl har som mål å være best på boligrelaterte medlemsfordeler, og banktjenester er en naturlig del i det. Det at vi nå får Sparebank1 BV inn i våre lokaler gjør disse tjenestene mer tilgjengelig for våre medlemmer som bor i området, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl.

Sparebank1 er på plass i Usbl's lokaler i Lier. Ordfører i Lier, Gunn Cecilie Ringdal, Rune Fjellstad fra SB1, samt adm. dir. i Usbl,  Johan Bruun var med på markeringen.

– Lier og Holmestrand er interessante vekstområder, og vi vil være fleksible og tilstede for kunden. Lokalkontorene blir papirløse rådgivningskontorer med fleksible åpningstider. Vi har allerede kunder i det aktuelle området, og ser at porteføljen vokser. Dette er en viktig satsing for SpareBank 1 BV og Usbl, sier administrerende direktør i Sparebank1, Rune Fjeldstad.

Bankens datterselskap Eiendomsmegler 1 BV kjøpte Garanti-kontorene til boligbyggelaget Usbl ved årsskiftet. Selskapene inngikk samtidig en samarbeidsavtale. Det betyr at SpareBank 1 BV allerede har eiendomsmeglerdrift i Lier og Holmestrand, og skal nå utvide dette til også å omfatte bank. De nye bankrådgiverne vil etablere kontorplass i Usbl’s lokaler.

Usbl og Sparebank1 ser også nå på muligheten til å samlokalisere flere steder der også SpareBank 1 BV er etablert i dag.