Jul på Hadeland Glassverk –bli med på medlemsdag!

Lørdag 17. november er det medlemsdag på Hadeland Glassverk, og som Usbl-medlem får du dobbel bonus (10 %) på alle utsalgssteder denne dagen! Her er det penger å spare på årets julegavehandel!

 

Du får bonus på allerede sterkt reduserte priser i alle utsalgsstedene, samt på julemarkedet. (Bonus gjelder ikke matservering). Fyll på med herlig julestemning og handle til ekstra gode priser!

Gratis kanefart for medlemmer

Det vil også være gratis kanefart med hest og kjerre for våre medlemmer, og er du heldig får du også hilse på glassverkets egen nissefamilie! For gratis kanefart må du hente billetter i Norgesglasshuset eller Honninghuset. Husk å ta med medlemskortet.

Prøv deg som glassblåser!

Produksjonen av glass ved Hadeland Glassverk skjer fortsatt etter de samme metodene som for over 250 år siden. Resultatet av de gamle håndverkstradisjonene kan oppleves på hele området. Vaser, glass og kupler finner du i butikkene, og små og store kunstverk pynter opp i alle bygninger.

Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv. På medlemsdagen 17. november, og ellers hver lørdag og søndag, er det mulighet for å blåse sitt eget glass. Nedkjølingen av glasset er viktig for at det ikke skal sprekke. Du må derfor vente halvannen time fra glasset er blåst til det kan hentes. Det er derfor lurt å blåse ditt eget glass som første aktivitet når du besøker glassverket.

Se hadeland-glassverk.no for mer informasjon.

 

 

Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i flotte omgivelser ved Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. Hadeland Glassverk består av mange butikker med stort utvalg innen både mat, interiør og mote. Se oversikt over butikken og åpningstidene her.

På Hadeland Glassverk starter julen for fullt i november, og det er noe helt spesielt å oppleve glassverket i førjulstiden. Her kan du la seg inspirere enten en drømmer om en tradisjonell jul eller går for en mer moderne stil.

 

Slik får du bonus

Bonus forutsetter aktivert medlemskort! Husk å ta med medlemskortet når du handler eller last ned vår medlemsapp og få ditt digitale medlemskort. NB! Legg inn ditt debetkort (bankkort) i appen, da får du automatisk bonus når du betaler med bankkortet.