Pusset opp? Fortell og vinn kinobilletter!

Vi vil høre din beste (eller verste?) oppussingshistorie! Fortell oss din opplevelse, enten du har gjort jobben selv eller hyret inn håndverkere, og vær med i trekningen av kinobilletter.

Ved redaksjonen. Foto: Nordisk film

Som så mange vet kan oppussing by på en hel del overraskelser, både gode og dårlige. Dette er den nye filmen Norske byggeklosser et herlig eksempel på.

Usbl pusser opp en klassiker!

I filmen, som har premiere onsdag 21. februar, møter vi et par som virkelig får testet tålmodigheten når de skal pusse opp et helt hus de har arvet. Paret spilles av Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen. Ikke er samboerne i filmen spesielt handy anlagt, og håndverkerne som hyres inn … vel, se og døm selv.

Nå vil vi høre DIN historie!

For som skuespiller og manusforfatter Atle Antonsen selv sier det i portrettintervjuet i nyeste Usbl-magasinet nr. 1-18:

– Faktisk er det sånn at en gjerne må tone ned virkeligheten for at det skal være troverdig på film. 

Slik deltar du

Send inn din historie på mail til usbl@usbl.no og merk emnefeltet med «Min oppussingshistorie». Du kan også delta ved å sende oss en melding på Facebook.
De beste historiene vil bli belønnet med to kinobilletter hver. Billettene kan brukes til valgfri film på kinoer over hele landet. 

Frist for å delta er 1. mars 2018.

Vinnerne vil bli kontaktet, og historiene vil kunne bli delt i Usbl’s kanaler senere. 

Usbl-magasinet er på vei til alle våre medlemmer.

Som Usbl-medlem får du Usbl-magasinet i posten fem ganger i året. Årets første utgave, nr. 1-18, fås med to ulike forsider: Den vanlige går ut til alle medlemmer, mens utgaven med filmforside blir å finne på utvalgte kinoer i forbindelse med filmen Norske byggeklosser (Nordisk film). 

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og få tilgang til supre medlemsfordeler, blant annet på maling og byggematerialer. Her er det mye penger å spare hvis du skal pusse opp.