Tiden var inne for å pusse opp bladet og gi det den rette magasinfølelsen. Du vil se at både layout og innhold revitaliseres i utgave 2, som kommer ut nå i begynnelsen av april.

Resultatet er blitt et inspirerende, innholdsrikt og lekkert blad!

Samtidig viderefører vi «Usbl-nytt» som begrep i nyhetsbrev og nyhetsartikler på nett, som har til hensikt å levere de ferskeste nyhetene fra Usbl.

Her er noen av de nye sakene i bladet

Boligreportasje, shoppingguider og «Få stilen»: Vi satser enda mer på inspirerende boligrelaterte saker og viser de siste nyhetene på shoppingfronten.

DIY: Gjør det selv-saker er populære. Vi viser ting du enkelt og rimelig kan lage til hjemmet ditt.

DNT: Vi har inngått et samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT), som i hver utgave fremover vil komme med fine turtips i våre områder.

Mat: Oppskrifter og intervju med kjente matbloggere.

I tillegg vil vi selvfølgelig videreføre bred dekning av våre medlemsfordeler, nye boliger og spennende lokalt stoff fra alle våre områder.

I neste utgave, som du får i postkassen i begynnelsen av juni, lanserer vi også en morsom konkurranse. Vi skal kåre Usbl’s koseligste kjøkken, hyggeligste stue, stiligste bad osv. Her ønsker vi å nå alle de interiørinteresserte medlemmene våre, både i bladet og i sosiale medier. Følg med - det er bare å glede seg!

Vi er veldig fornøyd med endringen vi nå gjør med medlemsbladet, og håper at også du liker det du ser og fortsatt finner innholdet i bladet nyttig og interessant.