Bruk forkjøpsretten din på Hundstokktunet

Siste byggetrinn av Hundstokktunet i Vestfold er klart, og du som Usbl-medlem har forkjøpsrett ved salgsstart! Husk å melde forkjøp innen 28. februar kl. 10.

Ved redaksjonen

Hundstokktunet borettslag ligger solrikt, grønt og landlig til i et rolig og etablert boligområde på Hundstokk i Sandefjord. Den siste firemannsboligen på Hundstokktunet legges nå ut for salg.

Firemannsboligen består av 3- roms leiligheter med åpen løsning fra stue til kjøkken med utgang til markterrasse i hele leilighetens bredde i 1. etasje eller stor balkong på 13 kvm i 2. etasje. Leilighetene inneholder bad, entre med skyvedørsløsning til bod og 2 soverom. Alle leilighetene har egen garasje og sportsbod.

Frist for å melde forkjøpsrett er onsdag 28. februar kl. 10. Innen denne fristen må både medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1.

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og se alle våre boliger med forkjøpsrett – og alle de andre medlemfordelene dine! 

Solrik og landlig beliggenhet 

Alle kan kjøpe bolig på Hundstokktunet, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig.

Hundstokktunet borettslag ligger en ti minutters biltur fra Sandefjord sentrum. Og setter du deg på sykkelen, har du både dagligvarehandel, postkontor og Obs kjøpesenter innen kort avstand. Barnefamilier kan glede seg over barnehager i nærområdet, ny barneskole på Haukerød og Bugården ungdomsskole. E18 ligger ikke langt unna. Derfra er veien kort enten du skal med bil eller buss til de andre Vestfoldbyene, Torp Sandefjord Lufthavn eller Oslo.

Les mer og se flere bilder fra Hundstokktunet

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller på e-post usbl@usbl.no.

Bruk forkjøpsretten din på Hundstokktunet i Vestfold.