Spar penger på medlemskapet

Medlemskontingenten for 2019 blir i disse dager sendt ut. Sørg for at du betaler denne i tide, så går du ikke glipp av alle de smarte fordelene du har som Usbl-medlem.

Som medlem har du tilgang til et unikt fordelsprogram som gir deg rabatt og bonus på en rekke kjente merkevarer. Her kan du spare mye penger på alt du likevel handler til deg og ditt hjem!

Aktiver medlemskortet

For å få tilgang til fordelene og for å samle opp bonus, må du aktivere medlemskortet ditt. I tillegg til å samle opp bonus, får du informasjon om fordelene på e-post. Da er du til enhver tid oppdatert på nye fordeler. Hvis du ikke allerede har aktivert medlemskortet, gjør du det enkelt her

Se medlemsfordeler


Digitalt medlemskort

Det er ofte mange kort å holde styr på, og for å unngå dette kan du laste ned vår medlemsapp. I tillegg til å fungere som ditt digitale medlemskort, får du oversikt over alle medlemsfordelene dine. Appen laster du ned i App Store eller via Google Play. Vi anbefaler alle medlemmer å legge inn et betalingskort på «Min side». Det gjør at du vil få bonusen registret når du betaler med dette kortet. For å få bonus må du dra medlemskortet eller registret bankkort i betalingsterminalen

På boligjakt? Stå først i køen med forkjøpsrett!

I tillegg til rabatt og bonus på kjente merkevarer stiller du eller dine barn foran andre i boligkøen, med forkjøpsrett på mer enn 90 000 boliger over hele Norge. Stadig flere melder seg inn i Usbl for å få forkjøpsrett og ha et fortrinn på boligmarkedet, og i 2018 rundet vi 100 000 medlemmer!

Forkjøpsretten gir deg mulighet til å komme foran i køen, og er således den største medlemsfordelen Usbl har. Som medlem i Usbl har du forkjøpsrett ved kjøp av boliger i store deler av landet. Det betyr at du kan kjøpe en bolig til den prisen selgeren har akseptert, uten at du trenger å være med i budrunden. Som medlem har du også fortrinnsrett på våre leieboliger.


 
NB! I henhold til borettslagsloven § 5-2 (4) skal alle som er medeiere i en andelsbolig ha egne medlemskap i boligbyggelaget. Hvis dere er to eiere av en borettslagsbolig får den ene dekket kontingenten gjennom felleskostnadene, mens den andre får tilsendt giro fra Usbl.

Medlemskontingenten er gratis for alle medlemmer under 18 år!