Tusenfrydbilletter – rabatt for medlemmer i Usbl

 

Bli medlem  


Usbl har et mangeårig samarbeid med Tusenfryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark som ligger på Vinterbo i Ås kommune, 20 minutter fra Oslo.

Som medlem betaler du kun:

  • 295 kroner per billett i perioden april til juni
  • 305 kroner per billett i perioden juli til august
  • 245 kroner per billett i september til oktober

Billettene gjelder en valgfri ordinær åpningsdag i periodene.

Tusenfryd biljetter, rabatter for medlemmer i Usbl

TusenFryd – forutsetninger for rabatt

For å kjøpe billetter til medlemspris må du sende en SMS med kodeord «tusenfryd» til 1963. Du vil da motta en rabattkode som du bruker på tusenfryd.no når du kjøper billetter. Rabattkoden gjelder for ett billettkjøp på inntil 10 billetter.

Husk at rabattkoden må benyttes innen 60 minutter og billettene må kjøpes på tusenfryd.no. Du kan ikke bruke rabattkoden i billettluken i parken. Medlemskortet må fremvises sammen med billetten ved inngangen til parken.

Kjøp dag 2-billett!
Som medlem kan du kjøpe dag 2-billett til kun kr 99. Gå innom "gjesteservice" før dere forlater parken for å kjøpe dag 2-billett. Billett fra dagens besøk og medlemskort må fremvises ved kjøp av dag 2-billett.

TusenFryd Nyhet!
TusenFryd fyller 30 år i 2018 og lanserer interaktiv filmnyhet:
For første gang blir det mulig å se en VR-film spesiallaget til en av fornøyelsesparkens berg- og dalbaner - mens man kjører den! Les mer på tusenfryd.no