Usbl åpner nytt kontor i Drammen

Usbl er et boligbyggelag i vekst, og har som mål å være tett på sine kunder og samarbeidspartnere. Usbl etablerer derfor sitt 12. kontor, og vil fra og med 15. februar være på plass i sentrum av Drammen, i samme lokaler som Sparebank 1 BV.

TEKST USBL FOTO ISTOCK 

Usbl har allerede en rekke forvaltningskunder og medlemmer i Drammensområdet, i tillegg til flere andre utbyggere som vi samarbeider med. Det er derfor helt naturlig å etablere et kontor her, for å sikre nærhet til markedet. Usbl vil ha kontor i Sparebank 1 BV sine lokaler, midt på torget i Drammen sentrum.

 

- Dette er et svært spennende marked for oss, både for å betjene eksisterende kunder bedre, samt å vokse i, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun. Både privatpersoner, boligselskap og andre boligutviklere i området vil merke at Usbl etablerer seg her, og vi håper de vil se nytten av at vi er tilstede lokalt også i dette området.

Vi har fra før et godt samarbeid med Sparebank1 BV og Eiendomsmegler 1 BV, med felles kontorer både i Sandefjord, Horten, Lier og Holmestrand, så det at vi nå åpner kontor i Sparebank 1 BV sine lokaler i Drammen vil styrke dette samarbeidet ytterligere.

- Dette er veldig positivt, og basert på vårt gode samarbeid er dette en naturlig videreutvikling, sier administrerende direktør i SpareBank 1 BV, Rune Fjeldstad. - Vi har høstet gode erfaringer med samlokalisering med Usbl på flere steder allerede, og å flytte sammen i Drammen der vi begge er utfordrere blir meget interessant. Her er det et spennende marked vi satser på, og med Usbl på laget blir vi enda sterkere.

Usbl's regionleder i Buskerud, Britt Kåsin, vil ha ansvaret for det nye kontoret i Drammen.

Besøksadresse

Haugesgate 2, 3019 Drammen