Usbl-magasinet nr. 1 ute nå!

Gled deg til årets første utgave av Usbl-magasinet med ekstra mange sider! Bladet er fullstappet av inspirerende interiør, nyttige tips og en spennende konkurranse.

Ved redaksjonen

I Usbl-magasinet nr. 1-18 har vi fokus på miljø og en grønnere hverdag. Les mer om elbil i borettslaget/sameiet, økolandsbyen i Hurdal der Usbl-medlemmer har forkjøpsrett, og om gjenbruksbutikken Gnisten i Hakadal. 

Som stolt samarbeidspartner til den nye filmen Norske byggeklosser, har vi også et stort intervju med skuespiller og manusforfatter Atle Antonsen. Vi røper håndverkernes beste tips, og står du midt i oppussing kan samlivsekspertens råd være nyttig lesestoff for parforholdet. 

Les Usbl-magasinet nr. 1-18 her!

Usbl-magasinet med to forsider 

I forbindelse med filmen Norske byggeklosser, har vi denne gangen laget Usbl-magasinet med to ulike forsider.  Utgaven med film-forside vil ligge på utvalgte kinoer, mens magasinet med vanlig cover går ut til alle medlemmer. Innholdet i magasinet er det samme, det er kun forsiden som er forskjellig.  

Usbl-magasinet er på vei til alle våre medlemmer.

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og få Usbl-magasinet rett hjem i postkassen din, samt tilgang til flere andre herlige medlemsfordeler!