Usbl øker sin satsning på tomteakkvisisjon

Boligbyggelaget Usbl øker sin satsning innenfor tomte- og selskapskjøp og har ansatt Trine Blankholm og Ole Johnny Bråten på akkvisisjon.

Tekst og Foto: Usbl
Trine Blankholm og Ole Johnny Bråten på akkvisisjon hos Usbl
 F.v Ole Johnny Bråten og Trine Blankholm.


Lang erfaring
Trine Blankholm har lang erfaring med akkvisisjon og eiendomsutvikling i både Lidl Norge og REMA 1000. Hun kommer fra stilling som etableringsansvarlig for REMA Etablering Midtre Østland.

Ole Johnny Bråten er en erfaren boligutvikler med bakgrunn som prosjektsjef i bla Selvaag Bolig og nå sist som prosjektleder i eiendomsutviklingsselskapet Ø.M. Fjeld Utvikling.

- Vi har stort fokus på å bygge attraktive boliger for våre medlemmer i hele nedslagsfeltet vårt, og det å kjøpe de riktige utviklingseiendommene er en viktig del av dette, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun. Vi er svært glade for å ha fått to så dyktige og erfarne personer med på laget vårt, og ser fram til en økt boligutvikling i Usbl som følge av denne satsningen.

Flere ansettelser kommer
I tillegg til nå å ha styrket akkvisisjonsteamet i Oslo, skal Usbl bemanne opp ytterligere både i Vestfold og i Oslo. 

- Vi har stor aktivitet innenfor boligutvikling, og skal styrke oss ytterligere innenfor prosjektledelse i tiden fremover. Vi ønsker derfor å komme i dialog med dyktige prosjektsjefer, som vil være med å utvikle spennende boligprosjekter fremover, avslutter Bruun.