Prosjekt- og byggeleder – Lillehammer

Har du lyst til å være en del av en faglig dyktig og sosialt hyggelig gjeng som brenner for byggfaget? Har du lyst på selvstendig ansvar og utfordrende oppgaver i et solid, men samtidig fremoverrettet selskap i vekst? Da har du muligheten nå i et av Norges største boligbyggelag.

Om stillingen

Våre arbeidsoppgaver finnes innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjektering, tilstandsvurderinger, vedlikeholdsplanlegging, taksering, byggskade-, energi-, miljø-, KS- og SHA-rådgivning og uavhengig kontroll. Usbl ivaretar byggherrens interesser i byggesaker gjennom hele forløpet fra idé til fullført prosjekt. Våre kunder er boligselskaper i Lillehammer og omegn.

Om deg

Vi søker deg som har byggteknisk utdannelse (ingeniør eller mester i byggfag), som har kunnskap om plan- og bygningsloven/ byggeregler i Norge og noen års erfaring som håndverker. Du har god formuleringsevne både skriftlig og muntlig og klarer å formidle fagkunnskap på en måte som alle forstår. Du trives med selvstendig ansvar, du tenker langsiktig og ønsker å bygge solid fagkunnskap innen det du driver med. Du har ordenssans og vilje til dokumentasjon i egne prosjekter, og du har en viss kremmerånd i ryggmargen.

Om Usbl

Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover. Vi er tilstede på 11 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum. I Lillehammer har vi hyggelige lokaler i Storgata med 10 ansatte. 3 av disse jobber med prosjekt- og byggeledelse i Usbl prosjekt.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

Søk på stillingen

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med:

Pål Sjetne, regionleder Hedmark og Oppland på telefon 450 20 271 eller John H Slåen, prosjekt- og byggeleder på telefon 959 71 424

Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no innen 21. juli 2017.