Prosjekt- og byggeleder bygg/VVS –Buskerud

Har du lyst til å være en del av en faglig dyktig og sosialt hyggelig gjeng som brenner for byggfaget? Har du lyst på selvstendig ansvar og utfordrende oppgaver innen skadeoppfølging, SHA og prosjektledelse i et solid og stabilt, men samtidig framoverrettet selskap i vekst? Da har du muligheten nå i et av Norges største boligbyggelag. 

Om stillingen

Våre arbeidsoppgaver finnes innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjektering, tilstandsvurderinger, vedlikeholdsplanlegging, taksering, byggskade-, energi-, miljø-, KS- og SHA-rådgivning og uavhengig kontroll. Usbl ivaretar byggherrens interesser i byggesaker gjennom hele forløpet fra idé til fullført prosjekt. Våre kunder er boligselskaper i Buskerud -området.

Om deg

Vi søker deg som er en bygningskyndig person med solid erfaring og som tenker at din kompetanse passer inn hos oss. Aller helst er du utdannet bygningsingeniør og har noen års praktisk erfaring gjerne også som takstmann. Du har god formuleringsevne og klarer å formidle fagkunnskap på en måte som alle forstår. Du trives med selvstendig ansvar, du tenker langsiktig og ønsker å bygge solid fagkunnskap innen det du driver med. Du har ordenssans og vilje til dokumentasjon i egne prosjekter, og du har en viss kremmerånd i ryggmargen.

Om Usbl

Usbl har 260 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. I Buskerud sitter vi i moderne lokaler Lier sentrum sammen med ca. 20 kollegaer, og i tillegg har vi flinke og hyggelige kollegaer på 10 andre kontorer på østlandsområdet. Dette gjør Usbl til et spennende og morsomt sted å jobbe. Vi på Usbl Prosjekt er en palett av personer med alder fra knapt 30 til 66 år med mye og mangesidig erfaring. Vi er dessuten en veldig omgjengelig og trivelig gjeng som er stolte av vårt gode arbeidsmiljø. Usbl Prosjekt i Buskerud består av 4 dyktige fagfolk med bakgrunn som ingeniører og håndverksmestre/takstmenn innen mur-, tømrer.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen: 

Kontakt avdelingsleder Usbl prosjekt Buskerud, Robert Grelland, på telefon 469 16 420.
Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no.