Prosjektleder Bygg/VVS, Oslo

Har du lyst til å være en del av en faglig dyktig og sosialt hyggelig gjeng som brenner for byggfaget? Har du lyst på selvstendig ansvar og utfordrende oppgaver innen VVS og bygg i et solid og stabilt, men samtidig framoverrettet selskap i vekst? Da har du nå muligheten i et av Norges største boligbyggelag.

Om stillingen

Våre arbeidsoppgaver finnes innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjektering, tilstandsvurderinger, vedlikeholdsplanlegging, taksering, byggskade-, energi-, miljø-, KS- og SHA-rådgivning og uavhengig kontroll. Usbl ivaretar byggherrens interesser i byggesaker gjennom hele forløpet fra idé til fullført prosjekt. Våre kunder er boligselskaper i Oslo-, Romerike- og Follo-området.

Om Usbl

Usbl har totalt sett 270 ansatte som representerer mange ulike fagfelt, aldersgrupper og kulturer. I Oslo sitter vi i moderne lokaler midt i sentrum sammen med vel over 100 kollegaer, og i tillegg har vi flinke og hyggelige kollegaer på 9 andre kontorer på østlandsområdet. Dette gjør Usbl til et spennende og morsomt sted å jobbe. Usbl Prosjekt i Oslo består av 14 dyktige fagfolk med bakgrunn som ingeniører og håndverksmestre innen mur-, tømrer og VVS-fag. Vi er en palett av personer med alder fra knapt 30 til 66 år med mye og mangesidig erfaring. Vi er dessuten en veldig omgjengelig og trivelig gjeng som er stolte av vårt gode arbeidsmiljø.

Om deg

Vi søker deg som har solid erfaring fra bygg/ VVS – en bygningskyndig person som tenker at du har kompetanse og erfaring som passer inn hos oss. Aller helst er du utdannet VVS- ingeniør/bygningsingeniør og har noen års praktisk erfaring, enten fra en entreprenør eller et rådgivende selskap. Du har god formuleringsevne og klarer å formidle fagkunnskap på en måte som alle forstår. Du trives med selvstendig ansvar, du tenker langsiktig og ønsker å bygge solid fagkunnskap innen det du driver med. Du har ordenssans og vilje til dokumentasjon i egne prosjekter, og du har en viss kremmerånd i ryggmargen.

Søk på stillingen

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg! Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no.

Du kan ta kontakt med Lars Iddeng på e-post lars.iddeng@usbl.no eller telefon +47 911 58 951 dersom du har spørsmål om stillingen.