Rådgiver – Oslo

Eiendomsforvaltning med tett kundekontakt

Vi ser etter deg med bred erfaring fra bolig- og eiendomsforvaltning som drives av tett kundedialog og service, og som har lyst til å utvikle dette i et av Norges største boligbyggelag.

Om stillingen

Du vil få kundeansvar for større kunder og prosjekter innen forretningsførsel, spesielt boligselskaper som består av mer enn kun boliger (næring, garasjer m.m). Du vil jobbe med salg i ulike faser, alt fra innsalgsmøter mot nye kunder sammen med selger, til å sikre at Usbl leverer gode tjenester til våre største kunder. Du vil ha ansvar for en egen kundeportefølje av boligselskaper som du har løpende dialog med gjennom året, også i forhold til budsjettering, økonomistyring og gjennomføring av årsmøter eller generalforsamlinger. Kveldsarbeid i perioder vil være en del av jobben.

Om deg

Du har bakgrunn fra økonomiske, administrative eller juridiske fag, og minimum 5 års erfaring fra bolig- og/eller næringsforvaltning. Det er en fordel dersom du har erfaring med nyboligprosjekter og etablering av boligselskaper. Du har god forståelse for økonomi og regnskap.

Du er effektiv, strukturert og nøyaktig, og trives med en kombinasjon av kundemøter og administrativt arbeid. Du setter kunden først, og er opptatt av kvalitet og profesjonalitet i det du gjør. Du trives med mye kundekontakt og du er vant til å kommunisere med alle typer mennesker. Du har god formuleringsevne både skriftlig og muntlig, og jobber godt i samarbeid med andre. 

Om Usbl

Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover.

Vi er tilstede på 11 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.
Innen forretningsførsel i Oslo er vi 40 ansatte, og 17 av disse arbeider med rådgivning ut mot våre kunder.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen: 

Kontakt teamleder Cathrine Karlsen på telefon 416 23 700
Søknad og CV sendes inn fortløpende til anne.marit.stedje@usbl.no