Regionleder – Romerike og Hadeland

Usbl er i sterk vekst. Nå ser vi etter deg som vil være med og sette Usbl enda tydeligere på kartet i et område hvor vi har store ambisjoner fremover – både innenfor nye forvaltningskunder, medlemsrekruttering og boligutvikling.

Om stillingen

Du vil få overordnet salgs-, resultat- og leveranseansvar for forretningsførsel i Romerike og Hadeland, samt overordnet ansvar for alle medlemmer, kunder og kundeavtaler i regionen. Du vil være kontorleder og ha ansvar for drift av kontorene i Nittedal og Lørenskog, inkludert personalansvar. En av dine hovedutfordringer vil være å bidra til videre vekst i kundeporteføljen i din region på tvers av samtlige av Usbl’s tjenesteområder.

Om deg

Du har solid lokalkunnskap om næringsliv, utbyggere og kunder i Romerike og Hadeland, du har erfaring med salg og salgsledelse og gjerne erfaring fra boligbransjen. Du har gjerne både juridisk kompetanse relatert til boligforvaltning, samt regnskapskompetanse.
Du er en god nettverksbygger og kommuniserer godt med de fleste, du har god forretningsforståelse og evner å tenke helhetlig og langsiktig. Du klarer å få med deg andre i endringsprosesser, og trives med å følge opp og utvikle dine ansatte. Du har en strukturert og systematisk arbeidsform, og god formuleringsevne både skriftlig og muntlig.

Om Usbl

Usbl har 270 ansatte. Vi har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen og setter våre verdier service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Usbl har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har store vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe. Vi er tilstede på 11 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontakt direktør bedriftsmarked Andreas B. Eskelund på telefon 951 86 832, eller e-post andreas.eskelund@usbl.no.

Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no innen 28. juli 2017.