Teamleder, autorisert regnskapsfører – Sandefjord

Vi ser etter deg som trives med kundekontakt og som ønsker å jobbe med regnskap i et av Norges største boligbyggelag.

Om stillingen

Du vil ha regnskapsansvar for egen portefølje av boligselskap, i tillegg til å ha resultat- og personalansvar for de 5 ansatte innen regnskap i Sandefjord. Dette innebærer at du koordinerer og følger opp teamets totale resultat og portefølje. Som autorisert regnskapsfører vil du ha ansvar for kvalitetskontroll samt selvstendig oppdragsansvar for flere regnskapsporteføljer. En del av vår rolle som forretningsfører er å delta på generalforsamlinger og andre møter hos kunder, og dette vil også være en del av jobben din. Vi har stort fokus på å forbedre interne prosesser og rutiner, og deltakelse i ulike interne faggrupper og prosjekter vil også være aktuelt.

Om deg

Vi søker deg som er en strukturert, effektiv og lærevillig person. Du trives godt med kundekontakt, er blid, positiv og lett å samarbeide med. Du ønsker å bidra med ideer og innspill til mer effektive måter å jobbe på, og ser positivt på å delta i interne prosjekter og faggrupper. I tillegg til å ha ledererfaring er du autorisert regnskapsfører, har solid regnskapsforståelse og god erfaring innen regnskap og årsavslutning. Du har generelt gode IT-kunnskaper, særlig i Excel, og har lett for å lære nye systemer.

Om Usbl

Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover. Vi er tilstede på 11 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum. På kontoret Sandefjord er vi 20 ansatte, og 13 av disse arbeider med regnskap og rådgivning ut mot våre kunder. I tillegg deler vi kontor med 5 eiendomsmeglere i EiendomsMegling 1.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen: 

Kontakt regionleder Søndre Vestfold, Atle Nerlie, på telefon 951 85 114.
Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no