Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Tips og inspirasjon

Her finner du tips og inspirasjon som kan gi råd og veiledning til deg og ditt hjem.

Fasaderehabilitering av vernede bygg

Står borettslaget eller sameiet ditt på gul liste eller er kategorisert som verneverdig? Da gjelder det å følge reglene når bygningsmassen trenger vedlikehold. Her er noen gode ekspertråd for fasaderehabilitering av vernede bygg.

Derfor bør du slipe tregulv og parkett

Å slipe et tregulv eller en parkett er mye rimeligere enn å legge nytt. Dessuten er det mer miljøvennlig! Her får du ekspertens råd om sliping av gulv.

Tryggere hjem med smart boligalarm

Enten du bor i leilighet, rekkehus eller enebolig bør du ha alarm i tilfelle brann eller innbrudd. Verisure tilbyr boligalarm som både kan lukte, se, tale og lytte direkte inn i din bolig når noe uventet skjer.

Lag en oase med grønne planter på balkongen

Du trenger ikke en diger hage for å lage en oase. Finn fram krukker, ampler og gjør klar balkongkassen for blomster, urter og grønne planter på balkongen.

10 på topp - blomster til uteplassen

Blomster til uteplassen er ikke bare fint for oss mennesker, men også for bier, humler og miljøet. Slik lykkes du med blomster på balkongen eller verandaen.

5 tips til vask og reparasjon av sykkel

Spar penger og gi sykkelen en god service hjemme. Her er 5 enkle tips til vedlikehold, vask og reparasjon av sykkel.

Slik får du orden i boden

Her er gode tips når du skal få bedre orden i boden, rydde kjelleren og ta en skikkelig opprydning i garasjen.

Effektivt hjemmekontor med brukt datautstyr

Brukt datautstyr og smarte løsninger gjør at du kan sette opp et effektivt hjemmekontor uten de store kostnader. Her er noen gode løsninger.

Vårrengjøring – Proffe tips til husvask

Nå er det tid for vårrengjøring hjemme! Her er 5 proffe tips til husvask, vindusvask og støvtørking, rengjøring av vegger, lister og tepper.

Få drømmeboligen med forkjøpsrett

Er du på boligjakt og leter etter ditt nye hjem? Gjør som Usbl-medlem Stian! Han sikret seg bolig med forkjøpsrett, uten å delta i selve budrunden på leiligheten.

Trendy og enkel oppussing av kjøkkenet

Det er både trendy og økonomisk å ta vare på kjøkkenet du allerede har. Går du allikevel i gang med oppussing av kjøkkenet, kan du ha miljøet og gjenbruk i tankene og ta varige, smarte og rimelige valg. Her får du ekspertenes tips.