Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Bo enkelt og grønt i Horten

Vil du bo enklere uten å gå på kompromiss med dine ønsker og behov? Bo grønt i Karolines Hage i Horten. Kun 2 boliger igjen!!

862297438

Vil du bo enklere uten å gå på kompromiss med ønsket om en stor uteplass? I Karolines Hage får du følelsen av å bo midt i en stor, frodig hage. Finn din personlige oase sentralt i Horten. 

Enten du er førstegangskjøper, eller en huseier som ønsker noe enklere, bør du legge merke til Karolines Hage. 

Harmonisk i nabolaget

Like ved friområdet Lystlunden ligger boligprosjektet Karolines Hage, som består av 64 lekre leiligheter omkranset av en hyggelig opparbeidet hage. Her har arkitekten lagt til rette for at du skal oppfylle din boligdrøm i grønne omgivelser. 

- De nye boligblokkene danner et bindeledd mellom de forskjellige formene som eksisterer i området. Variasjoner av takutforming, materialer og proporsjoner i området har påvirket formen og plasseringen av de nye boligblokkene, forteller daglig leder i arkitektfirmaet KMS-arkitekter, Mathias Schulze.

Det er de som har stått bak tegningene til Karolines Hage. Schulze forteller videre at de har brukt arkitektoniske elementer fra bygningene rundt som grunnlag. 

- Dette resulterer i at arkitekturen innlemmer seg i det eksisterende bybildet på en harmonisk måte, sier han.

Enklere med mindre

Å bo på mindre plass, er ikke lenger synonymt med å bo trangt. God arealutnyttelse og smarte løsninger sørger for at du skal få den plassen du trenger - både ute og inne - i Karolines Hage. God bodplass i kjelleren gir deg rom for dine fritidsaktiviteter.

Hver leilighet har alt på ett plan, som gjør at du får maks ut av plassen. Det gjør det også enklere å holde rent og vedlikeholde. 

Flytter du inn i noe splitter nytt, slipper du også å bruke tid og penger på å rehabilitere. Materialene og utformingen av boligprosjektet er ment for å vare. Her skal du slippe å løfte en malerkost på lang, lang tid. Dermed kan du heller bruke tiden din på noe morsommere, og som du heller har lyst til å gjøre.

Fordelene med ny leilighet er mange, både for deg og lommeboka, men også miljøet. Mindre areal krever mindre energi. Vinduene i leilighetene holder godt på varmen, så du slipper å fyre for kråkene. Fra myndighetenes side er det også satt miljøkrav for nye bygg som bygges. Det vil si at nye boliger har standarder som er mer miljøvennlige enn bruktboliger. 

Sentralt i Horten

Lurer du på om du kan klare deg uten bil? Bor du i Karolines Hage er ikke det noe problem. Her bor du tilbaketrukket, men likevel sentralt. Like i nærheten finner du dagligvarebutikker, kjøpesentre og kino. Det er heller ikke langt til Hortens uteliv med kafeer, restauranter og barer. 

For deg som liker å være aktiv kan du nyte godt av å bo nærme Lystlunden Park og Idrettsanlegg, svømmehall, treningssenter, Borre golfbane, badestrender og småbåthavn. Du har også flotte turområder på Karljohansvern, mens den vakre Kyststien som strekker seg helt til Åsgårdstrand, byr på flotte turmuligheter.

Føler du likevel at du er avhengig av bilen? Begge byggene har egne garasjeanlegg under bygget, med heis. 

Solrik hage

Grønne fingre? Disse kan du få godt bruk for i Karolines Hage. Å bo i leilighet behøver nemlig ikke å gå på bekostning av hagedrømmen. 

På tomten for de nye leilighetene lå det opprinnelig et garveri. På 1900-tallet anla garverens kone, Karoline, en fantastisk flott frukthage, derav navnet Karolines Hage. 

I dag danner boligblokkene et sjarmerende tun med felles uteområde på innsiden. Her får du følelsen av å bo i en stor hage. Om sommeren er dette perfekt for grilling eller piknik, eller du kan sole deg og finne roen på de hyggelige benkene. 

- En slik løsning skjermer grøntarealene fra omkringliggende gater, og sammen med den vernede småhusbebyggelsen mot nord, oppleves området som om det ligger utenfor bysentrum, forteller Mathias Schulze i KMS-arkitekter.

Her får du følelsen av å bo i en stor hage. Om sommeren er dette perfekt for grilling eller piknik, eller du kan sole deg og finne roen på de hyggelige benkene.

Interessert i dette prosjektet?

Meld interesse for å holde deg oppdatert på nyheter fra Karolines Hage.

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Eiendomsmegler 1

Merethe Andreassen

Oppfyll boligdrømmen

I den store, solrike hagen er det mange muligheter til å dyrke både urter, grønnsaker og frukt. Her kan også småbarn boltre seg i lekeapparatene, uten å forstyrre naboene.

-  Fellesområdet har gode solforhold til ulike tider av døgnet. Spesielt er lekeområdet for småbarn plassert utenfor skygge fra den nye bebyggelsen, sier Schulze. 

I tillegg har du din private balkong eller markterrasse der du har god plass til å for eksempel lage din egen lille urtehage. 

Karolines Hage består av to bygninger. Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse. Toppleilighetene har inntrukne og solrike terrasser. 

Stikkord for leilighetene er funksjonelt og lekkert. Flytt rett inn, senk skuldrene og nyt et enklere liv i Horten. 

Slipp hektiske budrunder

Det er noe helt spesielt å flytte inn i en helt ny bolig der ingen andre har bodd før deg. Alt er splitter nytt og du er den første som tar det i bruk. Men det er også trygt med nytt. Med fem års garanti og reklamasjonsrett står du mye sterkere enn om du kjøper en brukt bolig. 

Du slipper også å være med i hektiske budrunder der prisen plutselig stiger til himmels. Våre nye boliger har fast pris. Da vet du hva boligen koster og hva du faktisk har å forholde deg til. 

Usbl er et av Norges største boligbyggelag med over 100.000 medlemmer. Siden 1948 har vi bygget alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten. I dag forvalter vi 1600 borettslag og sameier på Østlandet.

Vi har god økonomi, samarbeider med solide aktører i byggebransjen og bruker anerkjente arkitekter. Som forretningsfører følger vi byggeprosjektet lenge etter at det er ferdigstilt og ordner opp i hverdagen for at du skal trives i boligen din.