Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Tryggere hjem med smart boligalarm

Enten du bor i leilighet, rekkehus eller enebolig bør du ha alarm i tilfelle brann eller innbrudd. Verisure tilbyr boligalarm som både kan lukte, se, tale og lytte direkte inn i din bolig når noe uventet skjer.

En døgnovervåket boligalarm kan redde liv og sikre boligen din i nødsituasjoner som brann eller innbrudd. I tillegg kan du få installert vannalarmer og SOS-alarmer. Via en smartkontakt og en app på mobiltelefonen din, kan du enkelt styre både varme, lys og låssystem.

Nå kan Usbl-medlemmer få gode rabatter på slike døgnovervåkende boligalarmer via Norges ledende alarmselskap, Verisure, som er med i Usbl’s fordelsprogram.

Allerede det første året sparer Usbl-medlemmer kr 4820 på boligalarmen fra Verisure som kan gi rask hjelp ved innbrudd, brann, vannskader og ulykker i hjemmet.

Bo smart med trådløs boligalarm

– Alarmmarkedet har gjennomgått en revolusjon de siste 10-15 årene. Med trådløst alarmsystem, og alarmen som en del av det smarte hjemmet, er dagens alarmsystemer både sikrere og mer brukervennlige enn noen gang. Du har full kontroll via Verisure-appen på mobiltelefonen, forteller Eli Larsen i Verisure.

– Med smartkontakten kan du styre belysning, varmeovner og nesten alle elektriske apparater i boligen via Verisure-appen. I tillegg kan du koble den elektroniske dørlåsen Yale Doorman til alarmsystemet, slik at du har en nøkkelfri hverdag der du kan låse opp og igjen døren uansett hvor du befinner deg, tilføyer hun.

Alltid bemannet alarmstasjon

Verisure tilbyr et komplett alarmsystem med det siste innen sikkerhetsteknologi, som sikrer både boliger og bedrifter mot innbrudd og brann. Alarmstasjonen er bemannet med alarmoperatører, som overvåker rundt 250.000 bedrifts- og boligalarmer over hele landet døgnet rundt, hele året. 

I fjor lanserte alarmselskapet utendørs- og innendørs overvåkningskamera, mens de i år har kommet med nyheter som Verisure Portal og røykkanonen ZeroVision. 

– Operatørene aksjonerer på rundt én million hendelser årlig. Det er ingen grunn til å være bekymret for at alarmselskapet kan titte inn i hjemmet ditt når som helst. Verisures alarmstasjon og alarmoperatører ivaretar både familiens privatliv og boligens sikkerhet, forsikrer Eli Larsen. 

Hun forteller at bilder kan tas kun når alarmen blir utløst.

– Våre alarmoperatører bruker bildene til å avklare hvorfor alarmen ble utløst og hvilke tiltak som skal iverksettes. Vi tilbyr skreddersydde løsninger av høy kvalitet til ulike behov. Vi setter sammen en løsning som gir kunden det hun/han trenger. Vår visjon er at kundene skal føle seg helt trygge hjemme hos seg selv, sier Eli Larsen fra Verisure.

Sikre røykvarslere

Alarmselskapet hjelper deg også med å finne ut hvor mange røykvarslere du bør ha, samt sjekke at disse korrekt montert og fungerer som de skal. 

Verisures røykvarslere er både optiske, trådløse og seriekoblede. At røykvarslere er seriekoblet, betyr at alle røykvarslerne utløses samtidig så fort én av dem oppdager røyk. Ved hjelp av kamera, samt Verisure Voice, som er en tale- og lyttefunksjon, kan alarmstasjonen raskt iverksette riktig tiltak uansett om det gjelder innbrudd, brann eller andre nødsituasjoner.

Fornøyde kunder

Usbl har nylig inngått en avtale med Verisure, som gir deg som er Usbl-medlem rabatt på boligalarm. Med over 30 års erfaring er selskapet blitt Norges ledende boligalarmleverandør og leverer hele verdikjeden: Fra produktutvikling og design til salg, installasjon, service, vedlikehold og utrykning. 

Verisure, som tidligere het Securitas Direct, har nesten 250.000 kunder i Norge og tre millioner kunder globalt. Selskapet er til stede med profesjonell overvåkning av brann- og innbruddsalarm i 16 land i Europa og Latin-Amerika.

Verisure har de mest fornøyde kundene i bransjen. I fjor gikk selskapet for sjette året på rad til topps i alarmbransjen i Norsk Kundebarometers måling av kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

Boligalarm som medlemsfordel i Usbl

Tilbude til Usbl-medlemmer:

Verisure startpakke + nattsikringspanel + smartplugg. 
Pris på installasjon: 2990 kr 
Abonnementskostnad: 499 kr 
(Ordinærpris: 6290 kr + 569 kr i abonnementskostnad).

 

Tekst: Camilla Harbu Bielecki | Foto: Produsenten