Advokat – Oslo

Nye utfordringer i et spennende eiendomsrettslig fagmiljø? Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med et bredt spekter av juridiske problemstillinger innen eiendomsrett, og som gjerne har erfaring fra fagområdet.

Om stillingen

Advokatkontoret i Usbl består i dag av fire advokater og en advokatfullmektig. Advokatene utfører oppdrag for Usbl´s egne selskaper, styrene for boligselskapene Usbl har forretningsførsel for, enkeltmedlemmer samt andre næringsdrivende og selskaper.

Advokatene har eiendomsrett som spesialkompetanse. Fagområdene du vil jobbe innen er med hovedvekt på boligrett, kontrakts- og selskapsrett, fast eiendoms rettsforhold, entreprise - og plan- og bygningsrett.

Hos oss tilbys du utfordrende og varierte oppgaver innenfor våre fagfelt. Du vil få stor grad av selvstendighet, med meget gode utviklingsmuligheter. Du vil arbeide med engasjerte og inkluderende kolleger med bred og solid kompetanse fra offentlig og privat sektor. Du får arbeide i et spennende og tverrfaglig arbeidsmiljø. Du får også gode muligheter for prosessoppdrag.

Om deg

Du har juridisk embetseksamen/ mastergrad med gode karakterer og gjerne inntil 4 års erfaring fra våre fagområder. Du er faglig dyktig.

Du har god formuleringsevne, både skriftlig og muntlig. Du trives med selvstendig arbeid og har en strukturert arbeidsform. Du har evne til å tenke praktiske løsninger, er initiativrik, åpen og omgjengelig.

Om Usbl

Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover. Vi er tilstede på 12 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med:

Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover.  Vi er tilstede på 12 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med:
Leder av advokatkontoret Marianne Raa Bjaaland på telefon 450 20 271 eller advokat Atle Thorsell på telefon 916 75 155

Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no