Avdelingsleder Usbl Prosjekt – Hedmark og Oppland

Om stillingen

Du vil få lederansvar for Usbl prosjekt, avdeling Lillehammer, med to ansatte. Dette innebærer personal-, budsjett- og resultatansvar for din enhet. Du vil få ansvar for å drive innsalg av avdelingens tjenester mot kunder i området, skrive tilbud og forhandle med kunder og leverandører, i tillegg til å være prosjekt- og byggeleder for egne prosjekter.

Avdelingens arbeidsoppgaver finnes innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjektering,
tilstandsvurderinger, vedlikeholdsplanlegging, taksering, byggskade-, energi-, miljø-, KS- og SHArådgivning og uavhengig kontroll. Usbl ivaretar byggherrens interesser i byggesaker gjennom hele forløpet fra idé til fullført prosjekt. Våre kunder er primært fra boligsektoren i Hedmark og Oppland, men vi yter tjenester for alle som ønsker rådgiving og prosjektadministrasjon innen byggfag.

Om deg

Vi søker deg som er en bygningskyndig person med solid erfaring og som tenker at din kompetanse passer inn hos oss. Aller helst er du utdannet ingeniør innen et byggfag og har noen års praktisk erfaring, også innen ledelse. Som person er du god til å skape relasjoner og trives med å snakke med folk. Du bør kunne tenke langsiktig og strategisk rundt oppgavene til Usbl Prosjekt på tvers.

Det er også viktig at du trives med å motivere og følge opp ulike personligheter, samt at du klarer å ha struktur og systematikk ikke bare på egne oppgaver, men også andres. Du bør ha et nettverk / gode kontakter til ulike aktører i byggefaget i regionen. I tillegg er det viktig med en dose kremmerånd – ha forretningsforståelse og
tenke lønnsomhet i det du og avdelingen gjør.

Om Usbl

Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover. Vi er tilstede på 12 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.

Vi på Usbl Prosjekt er en palett av personer med alder fra knapt 30 til 67 år med mye og mangesidig erfaring. Vi er dessuten en veldig omgjengelig og trivelig gjeng som er stolte av vårt gode arbeidsmiljø. Usbl Prosjekt i Lillehammer består per i dag av 2 personer, men vi ønsker å vokse. Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen:

Kontakt regionleder for Usbl Hedmark og Oppland, Pål Sjetne, på telefon 905 37 839 eller daglig leder i Usbl Prosjekt, Lars Iddeng, på telefon 911 58 951.

Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no