Kundeansvarlig – Usbl Lillestrøm 

Eiendomsforvaltning med tett kundekontakt

Vi søker en deg som trives med kundekontakt og som ønsker å jobbe med forretningsførsel i et av Norges største boligbyggelag.

Om stillingen

Hos oss vil du få ansvar for en egen portefølje boligselskap som du vil bistå innen økonomiske, juridiske og andre spørsmål. Kundene dine er styrer i borettslag og andre boligselskap som Usbl er forretningsfører for. Vi har stort fokus på at du som rådgiver skal være proaktiv og tett på dine kunder, og du er ikke redd for å selge inn tilleggstjenester som du ser at kundene dine har behov for.

En del av vår rolle som forretningsfører er å lede generalforsamlinger og andre møter hos kunder. Dette er en sentral del av jobben din på våren, og disse møtene foregår stort sett på kveldstid. Vi har stort fokus på å forbedre interne prosesser og rutiner, og deltakelse i ulike interne faggrupper og prosjekter vil også være aktuelt.

Om deg

Vi søker først og fremst deg som har utdannelse innen økonomiske og/ eller juridiske fag, men utdannelse innen eiendomsforvaltning eller administrasjon kan også være aktuelt. Du har erfaring med boligjus, du kan ha jobbet med eiendomsforvaltning, eiendomsmegling eller i en annen salgs- eller kunderettet stilling. Du har god regnskapsforståelse samt generelt gode IT-kunnskaper.

Du trives med kundekontakt, du tar initiativ og liker å arbeide proaktivt ut mot dine kunder. Du jobber strukturert og effektivt, trives med å ha selvstendig ansvar, samtidig som at du er en del av et team. Du er fleksibel og opptatt av læring og utvikling. Du vil trives i et miljø der vi legger vekt på profesjonalitet, samarbeid på tvers og godt arbeidsmiljø.

Om avdelingen

Usbl Lillestrøm er organisert i region Romerike & Hadeland, som i tillegg til å ha kontor i Lillestrøm, også har kontor i Nittedal.

Du vil få fast kontorsted i Lillestrøm. Dette kontoret åpner 10. mai i nye og moderne lokaler i Storgata 14 2. etg, med inngang fra gågata. Dette kontoret har kontorplass til opptil 14 ansatte, og det vil være ansatte fra andre fagområder i samme lokaler, både forsikring, byggfaglig kompetanse, boservice m.m.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontakt regionleder Marit Thomas på telefon 952 17 263.
Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no.