Kundeansvarlig salg – Forretningsførsel, Usbl Lillehammer

Vi vokser stadig og søker nå en kundeansvarlig som trives med kundekontakt og salg, og som ønsker å jobbe med forretningsførsel i et av Norges største boligbyggelag.

Om stillingen

Hos oss vil du få ansvar for en egen portefølje boligselskap som du vil bistå innen økonomiske, juridiske og andre spørsmål. I tillegg vil du ha et særskilt ansvar for å skaffe nye kunder til forretningsførsel, samt gjennomføring og oppfølging av salgs- og markedsaktiviteter både lokalt og på tvers av organisasjonen. Du vil ha din base på kontoret i Lillehammer, men nedslagsfeltet ditt vil være hele Mjøsområdet.

En del av vår rolle som forretningsfører er å lede generalforsamlinger og andre møter hos kunder. Dette er en sentral del av jobben din på våren, og disse møtene foregår stort sett på kveldstid. Vi har stort fokus på å forbedre interne prosesser og rutiner, og deltakelse i ulike interne faggrupper og prosjekter vil også være aktuelt.

Om deg

Vi søker deg som har utdannelse innen juridiske og/eller økonomiske fag. Du kan ha erfaring innen eiendomsmegling, bank eller annen salgs- eller kunderettet stilling. Det er et pluss dersom du har juridisk bakgrunn og erfaring med etablering av nye boligselskaper. Du har generelt gode IT-kunnskaper.

Du trives med kundekontakt, du tar initiativ og liker å arbeide proaktivt ut mot dine kunder. Du jobber strukturert og effektivt, trives med å ha selvstendig ansvar, samtidig som at du er en del av et team. Du er fleksibel med tanke på at dine kunder kan befinne seg i hele regionen Hedmark og Oppland. Du er opptatt av læring og utvikling og vil trives i et miljø der vi legger vekt på profesjonalitet, samarbeid på tvers og godt arbeidsmiljø.

Om Usbl

Usbl har 290 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover.

Forretningsførsel, som innebærer rådgivning til våre over 1600 kunder består av ca. 50 dyktige kollegaer fordelt på våre 12 kontorer. På kontoret på Lillehammer er vi 11 ansatte, der 4 stykker arbeider innen forretningsførsel.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontakt regionleder Pål Sjetne på telefon 905 37 839.
Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no.