Salgsansvarlig, Lillestrøm

Usbl har styrket nysalgssiden i stor grad de siste årene. Nå leter vi etter deg som ønsker å være med på veksten videre, og som trives med både kundekontakt og salg, og andre administrative oppgaver.

Om stillingen

Du vil få ansvar for å skaffe nye boligselskaper til forvaltning med plass på kontoret vårt i Lillestrøm. Du vil rapportere til regionleder for Romerike & Hadeland, og vil spille en viktig rolle i vårt arbeid med å øke antall forvaltningskunder i Usbl. I tillegg til å drive innsalg overfor utbyggere og styrer i boligselskaper, vil du samarbeide med kollegaer på tvers av lokasjoner og markedsavdelingen.

Om deg

Vi søker deg som har erfaring med tjenestesalg og markedsføring fra et eiendomsrelatert område, gjerne fra boligforvaltning. Du trives med utstrakt kundekontakt og du er god til å bygge relasjoner i forbindelse med salgsprosessen. Du er vant til lange salgsprosesser, og er flink til å følge opp dine kunder. Din utdannelsesbakgrunn kan gjerne være fra økonomi, jus, markedsføring eller annen relevant høyskoleutdannelse.

Som person er du utadvendt og uredd i møte med nye mennesker, du kommuniserer lett med ulike typer folk, og er en god lytter. Du er strukturert og nøyaktig, og trives med en kombinasjon av kundemøter og administrativt arbeid. Du setter kunden først, og er opptatt av kvalitet og profesjonalitet i det du gjør.

Om Usbl

Usbl har 290 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og setter verdier som åpen, modig og ansvarlig høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner, utbyggere og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover.

Vi er tilstede på 12 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontakt regionleder Marit Thomas på telefon 952 17 263.

Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no.