Schweigaards gate 93

Schweigaardsgate 93, Oslo
Pris  
Størrelse 37–68 m2
Soverom 1–2

Om Schweigaards gate

Bygården ligger sentralt plassert i Gamlebyen. Rundt bygningen er det anlagt et grønt fellesareal til fri benyttelse for beboerne. Leilighetene omringer et gjennomlyst trapperom med glasstak.

Standard

Leilighetene er umøblerte og uten hvitevarer. De er malt i lyse farger med lys vinyl på gulvene. Badene har flislagte vegger, vinylbelegg på gulvene, og opplegg for vaskemaskin. Leilighetene som ligger i første etasje har bad med varmekabler i gulvet. De fleste leilighetene har bod i tillegg til egne sportsboder. Leilighetene har innglassede verandaer.

Det er heisadkomst og tilgang for rullestol til samtlige leiligheter. I kjelleren er det garasjeplasser som leies ut til beboere og plass til å parkere sykler.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Gamlebyen med kort vei til sentrum og Grønland. Flotte turmuligheter langs Klosterenga. Gangavstand til kaféer, puber, nærbutikker og liknende. I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder som Akerselva, Middelalderparken med vannspeilet og Øya-festivalen, Ruinparken og Botanisk hage.

Leilighetene

Eiendommen består av 52 toromsleiligheter og 11 treromsleiligheter. De varierer i størrelse fra 37 m2 til 68 m2. Noen av leilighetene har hemsløsninger med oppbevaringsplass. De største av toromsleilighetene og alle treromsleilighetene har terrasse.
  • Heis Leilighetene har heis for enkel tilgang til alle etasjer.
  • Internett og underholding

    Leilighetene har standard kanalpakke og bredbånd (1000/1000 kbs).

  • Strøm

    Elektrisk oppvarming. Leietaker tegner eget strømabonnement.

  • Parkering

    Mulighet for leie av garasjeplass i parkeringsanlegg.