Ny i styret? Dette må du vite!


Foto: CF-Wesenberg
 

Er du nylig blitt med i styret i borettslaget eller sameiet ditt? Mange frykter utallige plikter og stort ansvar, men ikke fortvil- hjelpen er nær. Jobben blir straks mer interessant og spennende når du vet at:
 

  • Du kan bruke kveldene på andre ting enn matte. Vi i Usbl kan ta oss av tjenester som budsjettering og regnskapsførsel, innkreving av felleskostnader og generell rådgivning for styret som daglig drift av borettslaget eller sameiet.

 

  • Du slipper unødvendige bekymringer om sikkerheten i borettslaget eller sameiet . Usbl tilbyr nemlig skreddersydde nettbaserte verktøy, som gjør det enklere for styret å følge opp kravene til HMS og planlegge vedlikeholdsarbeidet i borettslaget eller sameiet.

 

  • Du behøver ikke å være spesielt nevenyttig eller kunne alt om vedlikehold og rehabilitering selv. Vi kan hjelpe til med både planlegging og gjennomføring. En gjeng med ingeniører, takstmenn og håndverkere i Usbl Prosjekt har lang erfaring og kan hjelpe til med vedlikehold av bygninger, lekeplasser og uteområder.

 

 

  • Du kan bruke tiden din på beboerne og det de ønsker seg, og heller la Usbl ta seg av administrative oppgaver. Vi skreddersyr tjenesten til ditt borettslag og sameie, og tar oss gjerne av alt fra innkalling til styremøter og protokoller til oppfølging av vedtakene.

 

  • Engstelig for å bli dratt inn i en eiendomstwist med naboen? Våre advokater har lang erfaring med problemstillinger knyttet til bolig- og eiendomsrett, både i privat og offentlig sektor. Vi kan derfor hjelpe styreledere med juridisk bistand i forbindelse med eiendomstvister, husleierett og spørsmål om eierseksjonsloven. Styrer i borettslag og sameier som er forvaltet av Usbl og alle våre medlemmer får disse tjenestene til en gunstig pris.